Pravidelný problém s parkovaním okolo kostola

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Juraj 04. decembra 2017

13. každý mesiac sa v Budulove koná pravidelný problém z parkovaním okolo kostola na autobusovej zastávke aj na obidvoch stranách cesty. Týmto spôsobom zabraňujú vjazd vozidiel k svojim nehnuteľnostiam v uličke. Bola upozornená aj vredyprítomná mestská polícia ktorá to mala okamžite riešiť. Neriešila. Bola privolaná polícia stým že to budú riešiť cez mestskú políciu. Je obmedzená premávka. Pri príchode autobusu je premávka zastavená celkom lebo miesto pre BUS je OBSADENY !!! Doteraz sa nič nevyriešilo a nedaj že by HOREL niektorí dom. Treba to nejak riešiť a vytvoriť podmienky externého parkovania.

04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, prijali sme Vašu sťažnosť ohľadom parkovania a preposlali na riešenie mestskej polícii a oddeleniu výstavby, územného rozvoja.

Ing. Henrieta Tóthová, sekretariát primátora
15. december 2017

Juraj

Svätý problém

Je 13. a v Budulove je problém sa dostať do dvora pre zavádzajúce osobné autá za kostolom. Zatiaľ nevidíme riešenie na ktoré som poukázal.v minulosti.
15. január 2018

Juraj

Svätý problém

Dnes je 13.01.2018 a problém s parkovaním v Budulove pokračuje. Ledva som sa dostal na hlavnú cestu bez tohto aby som nepoškodil auto. Zas boli autá ako na obrázku v uličke. Dokedy to bude? Je potrebné aby sa stalo niečo? Žiadame riešenie a odpovede.
07. október 2018

Juraj

Dodnes je problém z parkovaním neriešený a pretrváva. Kam je nutné ísť aby sa to pohlo?
09. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet sme preposlali Mestskej polícii. Odporúčame Vám volať na bezplatné telefónne číslo Mestskej polície 0800 110 159 pre operatívne riešenie problému.

Ing. Henrieta Tóthová, asistentka primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania