Severná-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Obcan 07. februára 2019

Dobry den! Chcel by som sa opytat ze co a kedy konecne planujete robit s ulicou Debradska a spol na druhej strane Bodvy za veziakmi. Momentalne su tieto byty vo veziakoch neobyvatelne nakolko celu noc stekaju psy pod oknami, vetrat sa neda lebo spoluobcania palia mokre drevo a vsetok dym ide do bytu. Cez cele leto potom spolubcania provokuju od Bodvy hlasnou hudbou a krikom obcanov Severnej. Mesto by uz malo konecne pochopit ze slusny ludia chodia aj do prace a uz sa neda na Severnej ulici odychnut po a pred pracou. Prosim o urychlenie riesenie.

11. február 2019

Odpoveď samosprávy

Na ulici Debraďskej už dlhodobo evidujeme problémy s verejným poriadkom a taktiež, a to hlavne v letných mesiacoch, s rušením nočného kľudu. Kedže ide o problémovú časť mesta Moldava nad Bodvou, sú do uvedenej lokality často vysielané hliadky mestskej a štátnej polície a okrem tých tam majú plánované služby aj hliadky Miestnej občianskej poriadkovej služby, ktoré dozerajú nad dodržiavaním verejného poriadku.Čo sa týka štekania psov v nočnej dobe, táto skutočnosť sa bohužiaľ eliminovať nedá a taktiež nemáme vybavenie na to, aby sme vedeli zmerať hustotu zadymenia a škodlivosť spalín.



Zástupca Náčelníka MsP Michal Gamráth
11. február 2019

Obcan

A v akom stadiu je Vas predvolebny slub ze planujete vystahovat ulicu Debradska a spoL ? Planuju sa aj nove parkoviska na Severnu ulicu?
13. február 2019

Peter

Hustotu zadymenia a škodlivosť spalín by mohlo zmerať mobilné laboratórium CO v Jasove
24. február 2019

občan

To je pravda, s tým hlukom by už mali konečne niečo robiť, nech to počúvajú poslanci celý deň a tom neporiadku už sa nevyjadrujem, ČISTOTA MESTA MOLDAVY
26. február 2019

občan

Hliadky mestskej a štátnej polície tam nevidieť, pretože hlasnú hudbu počúvajú od rána do večera každý deň a polícia s tým nič nerobí, a s tým neporiadkom by už mali niečo robiť, obyvatelia bytoviek sa na ten neporiadok musia pozerať každý deň, týždne a mesiace a nikto s tým nič nerobí. To je naše čisté MESTO
02. marec 2023

Patrik

toto je ako v poriadku ? to každý toleruje ?
10. marec 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania