Horská-schody-znečistené

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený

Dobry den,

Viem ze boli okolo novych altankov zvysene policajne hliadky, to vsak zatial nevyriesilo problem casteho vyskytu nie len mladistvych robiaci problem v okoli serpentinky, kriza a novych altankov. Je tam neustaly neporiadok, hluk a taktiez znizene bezpecie ludi ktori chodia minimalne serpentikou. Je mozne este viac zvysit frekventovanost policajnych hliadok v okoli altankov a serpentinky, resp. pokus vytvorit nejaku obciansku hliadku?

Vopred dakujem,
Filip.

19. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, prijali sme Váš podnet. O výsledku riešenia Vás budeme informovať. Ďakujeme.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 1 týždeň

Ing. Henrieta Tóthová, asistentka primátora
20. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Filip. Ďakujeme Vám za podnet- situáciu vnímame rovnako ako Vy. Na podnety viacerých občanov sa situáciou zaoberalo aj vedenie mesta a primátor mesta nariadil mestskej polícii zvýšený dozor v tejto časti mesta. Od pondelka 18.3.2019 je na tomto úseku nasadená hliadka Mestskej občianskej poriadkovej služby denne od 10.00 do 18.00 hodiny. V ostatnom čase je priestor monitorovaný kamerovým systémom. Mestskej polícii by však veľmi pomohlo, keby akékoľvek narušenie poriadku, vandalizmus alebo iná protispoločenská činnosť bola nahlásená obyvateľmi hneď, ako sa stane. Ako iste viete stráženie jedného miesta spôsobí len to, že sa záškodníci presunú inam. Preto Vám dávame do pozornosti bezplatné číslo na mestskú políciu 0800 110 159 a prosíme Vás o spoluprácu, aby ste túto informáciu šírili medzi svojími známymi , ktorí majú podobné skúsenosti. Poriadok a bezpečnosť v meste nevedia zabezpečiť len mestskí policajti sami - mali by sme im v tom všetci pomôcť.

PhDr. Jana Kovácsová - odbor masmediálnej komunikácie, Mestský úrad Moldava nad Bodvou
20. marec 2019

Filip Láslofi

Dobry den, Dakujem za Vasu rychlu odpoved a telefonne cislo. Suhlasim s Vami ze by sme ako obcania ktori tu byvaju mali volat policiu, ale mam este jeden navrh. Nedal by sa cas hliadok posunut aspon cez vikendy hlavne okolo hodin 18:00-22:00. Domnievam sa ze tam chodia zvecsa studenti a ak su z mesta snazia sa odist okolo 22:00. Pred par tyzdnami tam nejakych mladistvych odchytili statni. Vopred dakujem a posurim aj znamych. Filip.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.