Aktualizovať podnet
Strom na Staromyjavskej ulici

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Strom na Staromyjavskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Radka 04. augusta 2016

Dobrý deň,chcela by som upozorniť na tento hnilý strom na Staromyjavskej ulici pri bytovom dome č.687/19 a 21.Je to nebezpečné,keďže sa tu hrávajú malé deti a takisto tu parkujú autá.Pri tomto strome sa nachádza prašiak,ktorý tiež môže niekomu ublížiť.Bolo by dobré keby sa odstránil.
Ešte by som chcela upozorniť,že schody,ktoré vedú zo Staromyjavskej ulice na Hoštáky sú neudržiavané (kríky zasahujú do schodov a je v nich neporiadok) a chýbajú tam nájazdy pre kočíky/bicykle,ktoré boli odstránené pri rekonštrukcii týchto schodov.Nájazdy tu chýbajú najmä mamičkám s kočíkmi,musia chodiť cez Pirte čo je dosť zdĺhavé a nepraktické ak má mamička väčší nákup a viac detí.Vopred ďakujeme za vyriešenie.

04. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ďakujem za podnet. Bol hneď odoslaný na príslušné oddelenia Mestského úradu na riešenie. O postupe Vás tu budeme informovať.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
04. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Zo Správy majetku mesta Myjava mi nahlásili, že poškodený "prašák" na budúci týždeň odstránia, rovnako ostrihajú kríky zasahujúce do schodiska. Drevinu si obzrú pracovníci z Oddelenia výstavby a živ. prostredia a následne sa opäť Správa majetku postará o jej odstránenie. Sú síce dovolenky, ale aj to by sa hádam mohlo stihnúť do dvoch týždňov. No a čo sa týka nájazdov na schodoch, je to v pláne a malo by to byť do konca leta hotové. Budem informovať.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
10. august 2016

Radka

Dobrý deň,

strom aj prašiak už sú odstránené. Ďakujeme veľmi pekne za rýchle jednanie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania