Poškodený poklop kanálu

Zodpovednosť za riešenie: Nové Mesto nad Váhom

Vyriešený

na sidlisku SNP je nebezpečne poškodený poklop kanála , do ktoreho by mohli spanut napr.deti. zrejme to spôsobil ťažký žeriav ktory tade išiel nakoľko sa zatepluje vedľajšia bytovka. nasvedčujú tomu koľaje od žeriava. ide o ulicu SNP bytovka hned vedla Kruhovky. tento poklop je blizko parkoviska oproti bytovke ktoru zatepluju. prosim o napravu co najskor aby sa niekomu nieco nestalo. ďakujem.

22. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Nové Mesto nad Váhom - Oddelenia výstavby, rozvoja mesta a dopravy (ďalej len OVRMD) obdržalo podnet od obyvateľov sídliska Karpatská – pri ul. SNP, k udalosti, vzniknutej pri rekonštrukcii, obnove a zatepľovaní bytového domu na ul. SNP v Novom Meste nad Váhom. Malo dôjsť k poškodeniu poklopu kanála, pri transporte staveniskového žeriava, v súvislosti so stavbou nových balkónov na bytovom dome.
Po dôkladnej obhliadke okolia bytového domu pracovníkmi OVRMD, nebol zistený nijaký vážny a rizikový stav žiadneho z poklopov pri uvedenej stavbe. Ihneď bol kontaktovaný a upovedomený stavbyvedúci predmetnej rekonštruovanej a zatepľovanej stavby bytového domu – p. Lacek (0907741128), ktorý je povinný preveriť dané skutočnosti.
Podľa posledných informácií je poklop už v poriadku.


Ing. Milan Blaško, vedúci OVRMD, MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania