Aktualizovať podnet
Nedostatok parkovacích miest na sídlisku na Ulici 1. mája

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nedostatok parkovacích miest na sídlisku na Ulici 1. mája

Zodpovednosť za riešenie: Nové Mesto nad Váhom

Vyriešený
meno
ObcanNM 09. júla 2018

Na sidlisku na na ulici 1. maja z vnutornej casti v blizkosti skolky je nedostatok parkovacich miest. Miesta nesplnaju ani pocet kde by pripadalo jedno parkovacie miesto na 1 byt, a to v case kedy uz vacsina rodin vlastni minimalne jedno az dve auta. Je tu neuveritelny problem zaparkovat a ludia uz zacinaju parkovat ako sa da, po trave, na chodnikoch a podobne a zacinaju sa aj blokovat navzajom v parkovani a tento problem zacina byt neunosny. Problem by vyriesilo aspon nacas prerobenie pozdlznych parkovacich miest na kolme (na fotke po lavej strane) a pripadne dalsie dobudovanie pozdlznych parkovacich miest po druhej strane cesty (na fotke po pravej strane) okolo skolky, kde by sa trosku ubralo z kvetinovych zahonov, na ktorych uz aj tak su niektori vodici nuteny parkovat.

26. júl 2018

Odpoveď samosprávy

V rámci akcie: Revitalizácia sídlisk v roku 2009 boli oslovení aj obyvatelia bytových domov 1.Mája 23-26 stanovisko k návrhu so šikmými státiami bolo nesúhlasné. Poopravený návrh s polovičnou plochou pre autá bol realizovaný v roku 2009. Mesto upraví plochu pod autami pozdĺžneho státia na kolmé. Bude tam o 6 ks plôch pre autá viac, na úkor odstavenia 1 rady sušiakov prádla. Na pravej strane s kvetinovými záhonmi a stromami aj z dôvodu rešpektovania hlukovej zóny to nie je možné. Problém s parkovaním čiastočne vyrieši aj vybudovanie 99 ks parkovacích miest v areáli starých TSM.

Ing. Blaško, vedúci oddelenia výstavby a rozvoja mesta - MsÚ
05. február 2019

Témy Mesta

Zdravíme ObčanNM, predpokladáme že odpoveď samosprávy je dostatočná. Myslíte že je možné ju uzavrieť, alebo ešte treba niečo doplniť?
17. júl 2019

ObcanNM

Dobry den.
Zial, neviem preco je podnet povazovany za vyrieseny, ked sa s problemom nepohlo ani co pod necht vojde a situacia sa len zhorsuje. Riesenie, ktore ste navrhli by bolo pomohlo, keby sa bolo zrealizovalo, ale na papieri to vyzera dobre no skutek utek a nic sa nedeje. Dufam preto, ze riesenie neostane len na papieri ale sa skutocne aj nieco spravi so spominanym problemom.
Vopred dakujem.
17. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto vybudovalo 99 ks parkovacích miest v areáli starých TSM, taktiež vybudovalo parkovisko na ul. Hurbanovej. Tým sa aj parkovanie pre obyvateľov na ulici 1. mája zjednodušilo.

Čechvalová, sekretariát
16. apríl 2020

Obcan

Dobry den.
Nemozem povazovat problem za vyrieseny, kedze stale ludia parkuju po trave krizom krazom a vzajomne sa blokuju. Nikto pravdepodobne nepovazuje za vhodne parkovat tak daleko od bydliska, akontu navrhujete. Dane sidlisko je riesitelne jedine doplnenim dalsich parkovacich miest. Preco nie je mozne spravit to riesenie, ktore ste navrhovali? Urcite by to pomohlo viac ako odkazovat nas na parkovacie miesta na inych sidliskach. To mozeme parkovat hocikde uz potom.
Vopred dakujem ze sa tento problem opat otvori a aj vyriesi k spokojnosti obyvatelov sidliska.
16. apríl 2020

Obcan

Len doplnim, situacia sa stale zhorsuje. Na sidlisku stale byva vela starych ludi, ktori auta nemaju vobec. Len v nasom vchode maju 3 rodiny 6 aut a 3 rodiny ziadne. Ak by kazda rodina mala aj co i len jedno auto, mozeme parkovat akurat tak na sebe. Sidlisko ani teraz nedisponuje dostatkom parkovacich miest na pocet bytov. Naozaj dufam, ze sa situacia bude riesit.
Vopred dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania