Necistenie Bojnickej cesty

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Martin 30. novembra 2015

Na Bojnickej ceste su polrocne usadeniny, listia, blata a pod. Ulica sa pravidelne necisti a na mnohych miestach su rok! zarastene obrubniky a spina uz zasahuje do vozovky. Opadane listie z oktobra! sa momentalne meni na hnijucu spinu. Ulica zrejme nie je v sprave mesta, co ale nie je problem obcana. Pripajam foto tej istej ulice z Bojnic. Rozdiel je evidentny a vidno pravidelnu starostlivost aj ked je tam menej stromov.

01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Cesta nie je v správe mesta Prievidza. Preto nevykonávame jej čistenie.

Dnes, t. j. 1.12.2015, začali aktivační pracovníci čistiť chodníky na Bojnickej ceste. Zajtra budú pokračovať ďalej a zároveň vyčistia ostrovčeky a priľahlú verejnú zeleň.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mestský úrad
02. december 2015

Odpoveď samosprávy

02.12.2015, aktivační pracovníci vyčistili od blata a napadaného lístia chodníky, ostrovčeky, sprístupnili priechody pre chodcov a pohrabali verejnú zeleň.
31. december 2015

Ján Kriška

Jesenné upratovanie

Dobrý deň.
Chcel by som ukázať ako vyzerá najkrajšie Slovenské mesto Prievidza po jesennom upratovaní,cesty a chodníky nepozametané,hrubá vrstva hnijúceho lístia,a kanály upchaté
05. január 2016

Ján Kriška

Nielen na Bojníckej ceste,ale v celej Prievidzi je najmenej polročná špina na cestách a chodníkoch,od jari nebolo ani jedno zametacie auto na cestách,ja by som odporúčal kompetentným vytiahnuť päty s teplých kancelárií a ísť sa pozrieť napr.do Žiaru nad Hronom.Tam zametali cesty,chodníky a dvory od polovice oktobra do konca novembra a je tam čisto.Teraz mám taký dojem,že sa problém do jari vyriešil,sneh zakryl všetku špinu.
10. január 2016

Martin Tuhy

Ja som na spinu na Bojnickej ceste upozornil uz pred mesiacom a mesto to vyriesilo presne po prievidzky. Ocistili len tu cast co bola na fotk!!! Obcanov nezaujima v koho sprave je cesta, ci je to mestske alebo to patri Sprave ciest, povinnostou mesta je najst sposob ako to zariadit, presne ako hnusny kruhac pri Hypernove, tak aby boli obcania spokojni. Je trapne, ze na nieco take mame upozornovat my obcania cez taketo stranky, je to hanba. Uplne suhlasim s panom Kriskom, ze spina je na takmer kazdej ceste v PD a nezachrani to ani nova vianocna vyzdoba. Navrhujem aby do blata pri ceste obcania pisali mena poslancov a potom si to mozno vsimnu. Mesto ma k dispozicii desiatky aktivacnych pracovnikov a ak by pracovali koncepcne a tam kde to je treba, tak by Prievidza vypadala inak ale to by musel mat niekto aj o to zaujem.
27. február 2016

štefan

Prievidza je jedno veľké kompostovisko! Takéto cesty sú po celej Prievidzi! Tu sa nikdy nič nečistí! Aj keď si to samotný obyvatelia vyčistia a pohrabú tak to neprídu zobrať.Vyhovarajú sa že to nebolo nahlásené. Len vačšinou to hrabú starší občania ktorý ani nevedia že to treba nahlásiť. Niekoľko krát som hovoril pracovníkom ktorý to chodili zbierať že aj tam a tam sú kopy, ale nie nebolo nič odstránené. Nechávajú aj kopy ktoré vidia len neboli nahlásené a sú pár metrov od tých ktoré momentálne zbierajú. To to sa dostáva všade na cestu, všetko to tu hnije a teraz ked nie sú poriadne mrazy tak trpia ľudia zanesenýmy dýchacímy cestamy!!!! Blato po cestách po výrube stromov. Hnus a bordel po celom meste!
Teraz to bola výhovorka že cesta nepatrí mestu, akokeby boli všetky ostatné cesty vyčistené?! Keby bol prispevok s mestskou cestou tak by to bola výhovorka ako každý rok, že teraz sa to nedá lebo na autách majú nahodené pluhy na zimnú udržbu kvoli dátumu!!! Aj keby bolo vonku 30°C tak v Prievidzi budú očakávať sneh a nebú čistiť! Takto to bolo aj minulý rok, všetky mestá v okolí a aj malé dediny boli už niekoľko mesicov vyčistené len my sme museli v regionálnych spravach sledovať ako zase Prievidza vyhovára a spomína ako ešte je podľa dátumu zima a oni nemožu nič robiť lebo v 30tkách očakávajú sneh a majú pluhy na autách. Takto bol posypový materiál na cestách až do mája.
Potom príde jar a leto a vysoká tráva a vieme ako to bolo za ostatné roky. Tak ako je teraz plesne v ovzduší tak bude potom alergénov. V Prievidzi sa stále zle dýcha v ktorom koľvek ročnom období.
27. február 2016

štefan

Tu sa robia len veci ktorými sa dá potom chváliť a stále spomínať! Ale samozréjme veci pre zdravý život nie, na tých sa šetrí. Akoby sa len dalo chváliť tým že vyčistili cesty, alebo že pokosili keď bolo treba?!
Prievidza mesto pre rodinu, ktorá chce chytiť alergiu alebo astmu.
27. február 2016

Martin Tuhy

Uplne s Vami suhlasim. Bol som min.tyzden v Novom Meste nad Vahom a hanbim sa za to ze este byvam v PD. 10x viac zrekonstruovanych a peknych chodnikov a cisto. Toto mesto riadia az na par vynimiek diletanti a tak to aj vypada. Nic sa nedotiahne do konca a kazde riesenie neprekracuje hranice socialistickej dediny. Ludia co to maju na starost nevidia rozdiel medzi peknym travnikom a burinou, upravenym chodnikom, peknymi kvetmi a humusom v PD a je im to jedno.Napiste panovi Durejemu, ze mate s niecim problem a garantujem Vam na milion percent, ze neexistuje nic na co by ten clovek nemal vyhovorku. Ale nevadi, pani primatorka rozvesia na banicke dni mestske vlajky na lampy a na FB sa pochvali ako skraslila mesto...a viete co? Vacsine to staci, uz si zvykli, ze najvacsia diera je Prievidza. V lete som volal, ze mame metrovu travu pred domom a veduca oddelenia ma upokojila, ze vsetko je v poriadku lebo vraj nadmerne prsi a trava v Prievidzi sa asi tym padom rozhodla viac rast ako v inych mestach kde mali pokosene. Inak vtedy neprsalo asi 3tyzdne.
27. február 2016

Ján Kriška

Naša p.primátorka nemá na také malichernosti čas,musí si robiť predvolebnú kampaň,čo tam potom ako sa luďom dýcha,ona bude sedieť v BA a nebude musieť dýchať ten prach čo bude v PD a tie upratané cesty sú nielen v Novom Meste nad Váhom,ale aj v Žiari nad Hronom,to si mohla pozrieť aj p.Macháčková keď tam bola na predvolebnej kampani,tam sú cesty a chodníky tak vyzametané,že tam nevidíte ani kamienka na zemi

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania