Parkovanie v zákaze

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Ľubor Mokrý 27. decembra 2017

Dobrý deň,
chcem sa len opýtať či polícia a to je jedno či mestská, alebo štátna, naozaj nevidí, alebo toleruje takéto „chrapúnske“ parkovanie pred budovou bývalej hasičskej Zbrojnice. Keď tam parkuje auto a okolo prechádza ďalšie, tak chodci sa nemajú kde uhnúť. A to nehovorím o mamičkách s kočíkmi. Všetci čo chodíme okolo každý deň sme privítali zmenu dopravného značenia a preto nás prekvapilo, že tento vodič to aj tak nerešpektuje.

28. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Podnet bol ďalej postúpený na referát územného plánovania a dopravy MsÚ a na MsP.

Natália Svítková
Referent pre projekty a podnety obyvateľov
28. december 2017

Albert Chuťka

Treba ho patrične presvedčiť!?
02. január 2018

Odpoveď samosprávy

Parkovanie tohto vozidla, pred bývalou hasičskou zbrojnicou, riešime opakovane. Aj aktuálne je v riešení.
V súčasnosti po vykonanom objasňovaní priestupky odstupujeme k prejednaniu na DI PZ.

Mestská polícia
02. január 2018

Marian Chromy

Dobrý deň, reagujem na tento príspevok aby som Vás oboznámil so skutočnosťami týkajúcimi sa tohto problému. Vážený občania Prievidze tento vodič každý deň zásobuje opravu obuvi nakladá a vykladá bedne s obuvou na opravu možno aj vašu ,ktorú si dávate opraviť vy a vaši rodinný príslušníci. Žiaľ, do týchto priestorov nieje možný žiadny iný vstup a teda ani zásobovanie z inej strany ako práve zo strany od cesty a vzhľadom na rozmer a váhu týchto bední, nieje v ľudských možnostiach a ani silách aby sa toto zásobovanie dalo uskutočniť zo zadnej strany budovy. Nehovoriac o tom ,že cesta sa o 20 metrov vyššie zužuje a tam sa pán Mokrý tiež pravdepodobne nemáte kam uhnúť a dopravné značenie to asi nezachráni.Pokiaľ viem tak za 10 rokov pred úpravou značenia sa na tejto ceste nestala ani jedna dopravná nehoda automobilu s chodcom. Preto sa prosím zamyslite nad tým p. Mokrý a p. Chuťka že toto značenie je pre túto firmu likvidačné z dôvodu znemožnenia funkčnosti tejto firmy.
Na záver by som chcel pripomenúť že táto firma poskytuje služby všetkým obyvateľom nášho mesta a jeho okolia a je teda len na nás či si takúto službu chceme ponechať alebo ju zlikvidujeme nezmyselnými príspevkami od ľudí, ktorý nevidia do pozadia celého problému.
04. január 2018

Viktor Novy

Suhlsím s p. Mokrým. Zákaz zastavenia tam mal byť od začiatku, vzhľadom na prechádzajúce vozidlá a chodcov. Obmedzenia v cestnej doprave by sa mali robiť skôr, nie až ked sa tam niečo stane. Pan Mokrý pozrite si príspevok 44124 aj s diskusiou, potom to už nebudete chápat vôbec.
19. január 2018

Peter

Problémom v tomto mieste sú podľa mňa skôr prechádzajúce autá - dnes som tam práve videl, ako okolo mňa prefrčali tri autá a všetky len prechádzali na Mariánsku ulicu, skracovali si cestu. Bolo by celkom zaujímavé zistiť, koľko percent vodičov je takýchto a koľko ich tam skutočne potrebuje vôjsť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania