Ulica M. Mišíka-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 28. apríla 2019

Na ulici Mišíka sú vyznačené 2 unikátne parkovacie miesta, z ktorých sa jedno nachádza priamo na hranici križovatky a druhé vo vzdialenosti do 5 metrov
od hranice križovatky.

1. Platia na miestnych komunikáciách v Prievidzi iné normy ako sa používajú na Slovensku?
2. Kto schválil takéto vyznačenie parkovacích miest ?
3. Kedy budú parkovacie miesta zrušené ??!!

03. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedená dopravná situácia bola schválená Okresným dopravným inšpektorátom (ďalej len ODI) a nemienime na nej nič meniť. Bola teda odborne posúdená a v dopravnej situácii je pre nás rozhodujúci názor odborníkov z dopravnej oblasti. V prípade, že autor podnetu vidí dopravnú situáciu inak, môžeme vyvolať spoločné stretnutie za účasti zástupcov MsÚ, ODI a autora podnetu. V prípade záujmu nás kontaktujte emailom na [email protected].
Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje
hovorca mesta
09. máj 2019

...

Podnet je iba jedným z obrovského množstva nezmyslov, ktoré odobril zúfalo nekompetentný a doslova diletantský Okresný dopravný inšpektorát v Prievidzi.

Vzorovým príkladom diletantstva ODI Prievidza je parkovisko pred Korzom, keď vodiči pri vychádzaní z tohto parkoviska dávajú prednosť vodičom z parkoviska pred Tescom !! A teda jedno parkovisko je dopravne nadradené druhému, čo sa len tak nevidí. Nehovoriac o dopravnom riešení parkoviska samotného s množstvom dokrútených cestičiek, o "križovatke" parkoviska s cestou pre zásobovanie Tesca ani nehovoriac.
09. máj 2021

Sonic

Ako moze byt schvalene ODI ked na danom parkovacom mieste sa nachadza hydrant? Noze prilozte dokument o schvaleni ODI nech to ludia vidia. Odi toto nemohlo schvalit a ak ano tak je tu zneuzitie pravomoci. Teda uz sa nechovavajte a ukazte kto to schvalil. Je to verejne tak to zverejnite. Ked tam zacne horiet poziarnici si asi vodu z handlovky budu nosit. Hovorca zavadza a stale si vymysla nejake nove vlastne vysvetelnia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania