Námestie slobody-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 28. apríla 2019

Súčasťou rekonštrukcie námestia bolo aj osadenie "estetických" betónových platní do trávnika, medzi ktoré bol vložený trávový koberec.
Dielo bolo zrealizované mimoriadne kvalitne a odborne, takže trávový koberec je niekoľko centimetrov pod úrovňou platní. Chôdza po tomto
umeleckom diele je mimoriadne komfortná a chodci môžu byť radi, ak o betónové platne nezakopnú.

Pri preberaní diela si pochopiteľne nikto z kompetentných žiadne nedostatky nevšimol.

Kedy bude KONEČNE trávnik upravený do výšky betónových platní ??!!

03. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nestotožňujeme sa s autorom podnetu. Je niekoľko vstupov do priestorov fontány. Či už ide o vstupy bezbariérové koncipované z dlažby alebo vstup zhotovený z betónových tvárnic, ktorý je nad úrovňou terénu. Verejnosť má teda k dispozícii viacero alternatív ako sa dostať do priestoru fontány. Priestor navrhli odborní architekti a priestor fontány získal ocenenie ceny verejnosti cenu za architektúru CE ZA AR.
Ďakujeme za pochopenie

Michal Ďureje
hovorca mesta
09. máj 2019

...

Toto má byť akože odpoveď ??!! V podnete sa spomína nekvalitný a nebezpečný pseudochodník a súdruh Ďureje napíše, že do priestoru fontány vedie viac vstupov a vec má byť vybavená ?? Uvažovanie ako v KĽDR.....
16. máj 2019

Sonic

Ako pan Dureje, neviem ci ste si uvedomili ze ide o nebezpecny vstup na namestie. Takze bud bude opraveny, alebo uzatvoreny. Tak ako tak je tk z dani obcanov. A maju pravo rozhodnut ako to vyriesite.
Pockame par dni a ktovie, mozno si niekto vykruti clenok. A mesto zaplati pokutu? Jasne ze zaplati ved z nasich dani zase. Takze o probleme viete, a ak sa tam nieco udeje, verte ze to dame vam k nahrade nie samosprave! Toto je uplny vrchol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania