Ulica J. Škopca-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Ivan 29. septembra 2019

Prosím o posúdenie rozšírenia parkoviska o miesto označene čiernym oválom, tj. odstarého prašiaka az po kmeň stromu. Lavičku by bolo vhodne tiež odstranit, lebo na nej len cele dni vysedavaju bezdomovci a popijaju.
Dakujem.

02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko k podnetu po preverení situácie zabezpečí odbor výstavby.
Kto? Odbor výstavby MsÚ
Kedy? Po preverení podnetu v teréne

Michaela Bartušová - Mesto Prievidza
04. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
výber lokality pre budovanie spevnených plôch v jednotlivých mestských častiach rešpektuje jestvujúci majetko-právny stav, trasy inžinierskych sietí a jestvujúcu zeleň. Výberom umiestnenia parkovacích plôch sa zohľadňuje aj jestvujúci stav a v prípade možnosti sa uvažuje s rozšírením jestvujúcich parkovacích miest. V neposlednom rade výber konkrétnej lokality pre budovanie parkovacích stojísk prebieha na základe určenia priority príslušného Výboru volebného obvodu a výšky pridelených finančných prostriedkov.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
03. apríl 2022

Ivan

Opakovane žiadam o rozšírenie parkoviska na ul Škpca, PD. Miesto je označené. Zeleň uz bola odstránená, prašiak tam len zavadzia, dufam, že už to nebude problém.
Podnet uz bol podany v r. 2019: https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/79117/ulica-j-skopca-parkovanie-chybajuce-miesta.
Dakujem.
Ivan
06. apríl 2022

Ivan

Ziadam o rozšírenie parkovacích miest na ul J.Skopca odstranením prašiaka a lavičky. Je tu veľký problem večer zaparkovať. Zeleň je už odstránená oproti minulému podnetu: https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/79117/ulica-j-skopca-parkovanie-chybajuce-miesta
Dakujem.
Ivan
06. apríl 2022

Ivan

Ziadam o rozšírenie parkovacích miest na ul. J.Sopca odstránenim prašiaka a lavičky, Večer je tu problém zaparkovať. Zeleň oproti minulému podnetu je už odstánená.
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/79117/ulica-j-skopca-parkovanie-chybajuce-miesta
Dakujem.
Ivan
10. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Pri výbere miesta na dobudovanie nových spevnených plôch sa zohľadňuje umiestnenie podzemných inžinierskych sietí, výskyt drevín nachádzajúcich sa na predmetnom pozemku a regulatív funkčno-priestorových celkov v zmysle obsahu platnej územno-plánovacej dokumentácie v bode – riešiť problematiku výstavby nových chodníkov len v opodstatnených prípadoch, vzhľadom na zábery plôch zelene. Na základe uvedených podmienok pristupujú jednotlivé volebné výbory mestských častí v určovaní priorít opráv a výstavby spevnených plôch pre parkovanie osobných vozidiel. Vzhľadom na požadovaný objem požiadaviek na výstavbu spevnených plôch vo volebnom obvode č. 2, kde v súčasnosti evidujeme 20 žiadostí, nie je možné požiadavke spevnených plôch na Ulici J. Škopca 2-4 v roku 2022 vyhovieť.
Požiadavku na realizáciu spevnených plôch zaradíme do zoznamu spevnených plôch pre nasledujúce obdobie.

oddelenie výstavby
01. jún 2023

Odkaz pre starostu

Na základe predchádzajúcej odpovede meníme status na uzavretý.

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania