Ulica M. Falešníka-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Dominik 11. júna 2020

Na ul.M.Falešníka,sa vždy po daždi vytvára toto veľké jazero.Voda nemá kam odtekať.Po chodníku neprejdete bez toho,aby Vás neošpliechalo auto.Táto časť je veľmi frekventovaná chodcami-v blízkosti je základná škola+Pošta4.Kanalizácia sa v tomto mieste nenachádza.

15. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preverí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
15. jún 2020

Dominik

Cesta je zle spádovaná,stojaca dažďová voda nedosiahne kanalizačných otvorov v okolí.Riešenie:spraviť kanalizačný otvor v danom mieste.
16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozovka na Ulici M. Falešníka, vzhľadom na skutočnosť, že sa nachádzame v rovinatom území, je realizovaná s minimálnymi priečnymi a pozdĺžnymi sklonmi vozovky. Riešením je prespádovanie osadením prídlažby a odvedenie zrážkových vôd do kanalizácie, prípadne doplnenie uličných vpustí.
Zaradenie jednotlivých komunikácií a chodníkov do plánu opráv a rekonštrukcií je konzultované so zástupcami volebných výborov mestských častí, na základe ktorej si určia priority k realizácii. V súvislosti s mimoriadnou situáciou COVID – 19 je pri investičných akciách dočasne pre rok 2020 pozastavená realizácia. Z uvedeného dôvodu opravu najviac poškodených –menšieho rozsahu zaradíme do plánu opráv pre nasledujúce obdobie.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
12. október 2020

Dominik

Opakovane Vás vyzývam na riešenie tohto podnetu !!! Situácia je teraz v tomto úseku neúnosná, nedá sa tadiaľ chodiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania