Silvestrovský ohňostroj-návrh/otázka

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Martin 22. novembra 2022

Poprosim vedenie, aby si trochu bralo priklad z inych samosprav a prehodnotilo mrhanie financiami na ,, ohnostroj,, a silvestrovske zabavy pre,, slnieckarov ,, financovane z rozpoctu mesta.
Bolo by vhodnejsie vyuzit tie premrhane financie na podobnu aktivitu ako v PB...napriklad na podporu pohotovosti, socialneho taxika, ddsiek,osob v nudzi a podobne.

28. november 2022

A.K

Myslim si, ze “premrhane” peniaze na ohnostroj je ten najmensi problem mesta a skor si myslim ze ten ohnostroj by mohol byt, patri to k tomu uz roky to tu bolo ale zrazu teraz s tym maju ludia problemy. Kedysi sa povedalo ze sa tu kvoli tusim psom nebude robit ohnostroj na Silvestra ale o pol roka na vatre bol taky rachot ohnostroja od mesta ze az
28. november 2022

ADAM

Peniaze ktoré by ušetrili z ohnostroja by aj tak prelantafárili. Niesom zastáncom ohnostroja, ale pochybujem že by mesto darovalo niečo súkromnej nemocnici, v ktorej od nového roka nebude ani pohotovosť pre dospelých, ktorú nejakou 'inekciou' isto nezachránia.
28. november 2022

Alex Pavlac

Dobrý deň, s návrhom úplne súhlasím, ale mohli ste si odpustiť tých "slniečkarov". Práve títo sú proti ohňostrojom najviac. Mladým ohňostroj príde zbytočný a taktiež sa najmenej účastnia Silversteovských slávností.
28. november 2022

Martin

Zdravim Adam...samozrejme to nemusi byt sukromna nemocnica , je tu dost inych moznosti....
28. november 2022

Martin

Pan Pavlac, oslovenim ,,pre slnieckarov,, som nemal na mysli mladych ludi , ale niektorych zamestnancov uradu / cest vynimkam co sa nepchaju niekam a niekomu a vedia si povedat svoj nazor na danu vec / .
Vedenie mesta si moze najst sponzorov na ohnostroje, oslavy, atd atd a mozu silvestrovat aj 20.krat za rok...ale myslim ze v dnesnej dobe mrhat financiami VSETKYCH OBYVATELOV nieje vhodne ,len aby boli fotecky na ,,facebook,, s usmevom od ucha k uchu...
07. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
09. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Po troch rokoch prestávky plánujeme na Silvestra finančne menej náročný kultúrny program na Pešej zóne s možnosťou ľudí sa spolu stretnúť a občerstviť. Ohňostroj kvôli bezpečnosti a ochrane životného prostredia nebude. Ušetrené finančné prostriedky budú použité na prevádzkovanie mestských športovísk, aby bola zachovaná mimoškolská a športová činnosť detí a mládeže.

Mesto Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania