Roky nečistená priekopa na odvádzanie vody

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Félix 09. novembra 2016

Pri ceste sa nachádza dlhé roky nevyčistený rigol (priekopa na odvádzanie vody). Z dôvodu znečistenia spôsobuje problémy najmä počas letných búrok a jarného topenia ľadu. Taktiež poskytuje možnosť úkrýtu rôznym zvieratám z dôvodu hustého zarastenia burinou, trávou, rozličných rastlín a drevín. Majiteľ priľahlého pozemku odmieta zodpovednosť a taktiež nutnosť na jeho vyčistenie,

16. november 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedený rigol bol vykosený pracovníkmi spoločnosti Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Oddelenie dopravy a služieb
21. november 2016

Félix

Čítali ste vôbec sprievodný text ku danej sťažnosti? Celý rok nevykosená tráva a burina (ktorú mali pracovníci Podniku technických služieb mesta na háku, aj napriek telefonickým sťažnostiam), je len zlomok problému.

Bolo udivujúce, ako rýchlo sa zjavili spomínaní pracovníci PTSM, a ešte pozoruhodnejšie, akou rýchlosťou dokázali zmiznúť. A na otázku, či dôjde aj k vyčisteniu, arogantná odpoveď, že šéf im kázal iba vykosenie trávu. Chápem, že toto nie je nič, čo by si pán transparentne vybraný a dosadený konateľ alias šéf Milos Svoboda, mohol zverejniť na jeho facebooku a prihriať tak polievočku pre politickú stranu v ktorej pôsobí. Ale pán šéf, respektívne konateľ, transparentne vybraný a dosadený, treba robiť aj špinavé práce.

Ten rigol, treba po celej dĺžke nielen vykosiť, ale hlavne vyčistiť a zabezpečiť tak plynulý tok vody. Ktorej je čoraz viac, nakoľko sa v danej lokalite stavajú nové domy a každý nový obyvateľ sa nadbytočnej vody zbavuje práve do tohto rigolu. Príďte sa pozrieť, v akom stave tu je hladina, keď intenzívne prší.

Pevne verím tomu, že si opäť nájdete cestu k tomuto zanedbanému rigolu a doprajete mu kompletnú starostlivosť. Aj s úrokmi.

PS: Staré legendy tvrdia, že na dne, tam kdesi pod nánosmi blata a kdečoho iného, sú betónové žľaby. Za to ale ruku do ohňa nedám. Prikladám aj fotku z jemného daždíka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania