Platené parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Uzavretý
meno
miki 22. februára 2018

Vo večerných hodinách nemožné zaparkovať na :Moravskej ,marcibke,Námestie sloboby až príde komické platiť parkovné keď nie je miesto /aj inde v meste/.
Možno by stačilo sprejazdniť či zjednosmerniť niektoré ulice a prestriekať čiary na šikmé, kolmé alebo alebo upraviť parkoviská.
V nútro-blok "marcibka"široký chodník ,nepoužívaná kotolňa,miesta pre firmy na celý deň?
Moravská -tržnica (zatvorená), priľahlá cestička so stánkami....na konci ulice nezmyselná žltá čiara a prejazd blokovaný kontajnermi?
Námestie slobody - široká asfaltová cesta .
Obr. mieru- chodník použiť ako parkovisko alebo zjednosmerniť a nastriekať parkoviská a sprejazdniť cestu za plecháčom.

22. február 2018

Milan Vojtas

So zjednosmernenim niektorych ulic samozrejme suhlasim, je to rozumne.

Co sa tyka platenia, aby sa parkovanie regulovalo, je treba parkovne zvysit. Za tych rocnych smiesnych 15 EUR nebude nikto rozmyslat, ci bude alebo nebude parkovat pred svojim vchodom.

Ja navrhujem, aby sa rocne platilo za kartu aspon 150 EUR (co je s porovnami s inymi mestami uplne primerana suma). Ludia uz zacnu uvazovat nad parkovanim dalej, prenajmom garaze a pod. Hlavne taki, ktory maju auta odstavene bez pohnutia aj niekolko tyzdnov alebo mesiacov a zbytocne tak zaberaju miesto. Inak, ako ekonomickym tlakom, regulacia statickej dopravy fungovat nebude.
13. marec 2018

Jozko M

Konečne rozumný názor. Myslím názor p. Milana. palec hore
13. marec 2018

Odpoveď samosprávy

V prípade, že máte nejaké konkrétne podnety na zmenu dopravy v meste Púchov, môžete ich predložiť do komisie dopravy, služieb a bytovej politiky pri MsZ v Púchove. Každé dopravné značenie musí spĺňať technické normy a prejsť schvaľovacím procesom.

Oddelenie dopravy a služieb
14. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Tento podnet bude označený ako uzavretý z dôvodu, že obsahuje niekoľko čiastkových úloh, ktoré nie je v rámci jedného podnetu vyriešiť (napr. zjednosmernenie konkrétnych ulíc, problematická žltá čiara, návrh parkovacích miest, atď.).

Podnety je možné opätovne nahlásiť na tento portál, kde im bude venovaná pozornosť.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkazu pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania