A je to - parkovisko Okružná

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. novembra 2013

Ako v tej rozprávke - odkedy mesto namaľovalo čiary na parkovisko,
* zmestí sa tam menej áut
* na smetiarov asi nikto nemyslel - teraz majú ešte väčší problém prejsť ako predtým
* pracovníci mesta zaparkovali jedno auto na trávnik
* pracovníci mesta zaparkovali ďalšie auto do zákruty
* MsP si za týždeň nevšimla ani len to auto na tráve (že by celý týždeň nešli okolo?)

Hlavne, že úloha bola splnená.

Česť práci!

20. november 2013

ja

v meste MsP vidí len to čo chce. vyvážať svoje známe , kamarátky a ženy. v jednosmerkach si autá jazdia v protismere. Na Veči prejsť cez niektore uličky problém aj osobným autom. Keď raz bude horieť tak hasiči nemajú šancu sa dostať k čižiakom
21. november 2013

Peter Krokavec

Dobrý deň,
Uvedený priestupok bol hliadkou MsP zaevidovaný dňa 12.11.2013. Vodič uvedeného vozidla však na predvolanie nereagoval, poštovú zásielku neprebral a ani v mieste bydliska v rôznych časových intervaloch nebol hliadkou zastihnutý . Nakoľko sa nám s priestupcom nepodarilo skontaktovať, bola dňa 19.11.2013 zaslaná žiadosť o odtiahnutie vozidla správcovi komunikácie .
S pozdravom.
Peter Krokavec
náčelník MsP Šaľa
21. november 2013

Scanner

To auto v trávniku je už využité, nasťahoval sa doň bezdomovec, pokutu za parkovanie na tráve dostanete aj keď s jedným kolesom budete stáť na „trávniku“, ale mesto môže preložiť vrak do trávnika aj keď z toho auto môžu vytekať všetky ropné produkty, TO JE V PORIADKU?
21. november 2013

Peter Krokavec

Dobrý deň,
Nie je to v poriadku a preto to riešíme.
S pozdravom.
Peter Krokavec
02. december 2013

Anonymný užívateľ

Hm... To je zaujímavé. Tak MsP za sedem dní zistila, že si niekto neprebral zásielku... To je umenie stihnúť aj pri opakovanom doručení do vlastných rúk s najkratšou možno úložnou dobou (a na to teda musí byť už vážny dôvod, ktorým asi jedno zo stovák áut zaparkovaných na trávniku, či desiatok vrakov rozmiestnených po Šali, okolo ktorých MsP denne chodí, nebude - keďže v iných prípadoch to takto MsP nerobí).

Zaujímavé je, že to auto tam stálo roky, nikomu zo zamestnancov mesta/MsP neprekážalo (napriek mojim upozorneniam na tomto portáli), MsP nevykonala žiaden krok vo veci jeho odstránenia a teraz, keď bol spáchaný priestupok zamestnancami mesta, MsP sa vyhráža majiteľovi vozidla (o ktorom MsP vie, že sa doma nezdržiava), odtiahnutím vozidla.

Nezdá sa mi, že by postup Mesta a Mestskej polície v Šali bol legálny.
03. december 2013

Peter Krokavec

Dobrý deň,
MsP sa majiteľovi uvedeného vozidla pokúsila doručiť poštu aj osobne, keďže sa nám predvolanie ani v minulosti nepodarilo doručiť prostredníctvom pošty a z toho dôvodu sme pristúpili k pokusu o osobné doručenie. Menovaný sa podľa výpovede susedov doma nachádza, avšak nikomu neotvára dvere a s okolím nekomunikuje. Prípad je ďalej v štádiu riešenia.
S pozdravom.
Peter Krokavec
03. december 2013

Scanner

Auto už odtiahli minulý týždeň
03. december 2013

Anonymný užívateľ

Stále mám pocit, že tu niekomu uniká, že tu nejde o jeden priestupok, že priestupkov sa nedpustili majiteľa vozidla, ale zamestnanci mesta Šaľa, ktorí autá odtlačili. Žiaľ, nepodarilo sa mi sem vložiť videá, ale zatiaľ by mali fungovať aspoň tie prvé dva odkazy v tej zmesi textu vyššie. Vo videu je vidieť aj ďalší priestupok. Hádajte, ktorý mám na mysli. Je vás tam na to dosť, možno na niečo prídete.
05. december 2013

sliedic

zaujimave by bolo zistit kto a ako otvoril toho favorita !!!
09. december 2013

AntiPatek

Z dôvodu porušenia pravidiel diskusie na portáli bol komentár zmazaný.
10. december 2013

Aladár Miezga

pre: antipatek . VY OSOBNE STE CO SPRAVIL PRE TOTO MESTO ? PAN PATEK ASPON CHODI S OTVORENYMI OCAMI A VSIMA SI OKOLIE A POUKAZUJE NA NEDOSTATKY MESTA

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania