Poškodzovanie pneumatík na sídlisku Tarča

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Nespokojný obyvateľ 26. januára 2015

Dobry den, chceli by sme upozorniť na poskodzovanie nasich aut na sidlisku Tarca. Pravidelne sa nám, aj našim susedom z okolitých bytov stáva, že si ráno pri aute nájdeme prepichnuté pneumatiky na aute. V autoservise nám bolo povedana, že je to zámerne prepichnuté ostrým predmetom a niesme prvý z tohto sidliska. Nám sa to stalo dvakrát (zatiaľ), ale pravidelne si na Gaštanovej ulici menia ľudia ráno defekty (min. 2x v tyzdni. ) Ako sa to dá riešiť? Sú to malé škody, ale na cudzom majetku..

30. január 2015

Odpoveď samosprávy

Príslušníci mestskej polície zvýšia hliadkovú činnosť v uvedenej lokalite hlavne vo večerných hodinách so zameraním na uvedené protiprávne konanie.

Mesto Spišská Nová Ves
04. február 2015

Miro

Tak sa mi zdá,že takúto odpoveď som už niekde čítal.V nejakom inom podnete.Na odpovede máte na polícii šablonu??Pochybujem ,že vedia kde tá lokalita vôbec je.
04. február 2015

Matej

Miro a čo chcete aby písali vždy inú básničku a odpovedali zakaždým ináč? Sú si vedomí problému a to by Vám malo stačiť.
16. február 2015

Susanna

Tazko bude niekomu stacit, ze "su si vedomi problemu" :) Lepsie keby (s tym) nieco aj robili!
17. február 2015

Matej

Pani Susanna, ale veď oni robia! naši policajti môžu konať iba tak ako píše dnešný európsky zákon a kompetencie, to nie ako za komunizmu že mohli biť obuškami, niekedy delikventov iba pokutujú a musia ich pustiť ani nakladačku im nemôžu dať ihneď ich obvinia z porušovania ľudského práva.. ak viete kto také činy pácha, nahláste prosím, veľa prípadov sa nevyrieši lebo mnoho občanov vidia, vedia a iba mlčia!
17. február 2015

Susanna

Reagovala som na vetu "Sú si vedomí problému a to by Vám malo stačiť." ***
17. február 2015

Anna Uhrová

Predchádzajúci komentár, ktorý porušil diskusné pravidlá bol upravený.
18. február 2015

Matej

Zlá legislatíva...
28. február 2015

Danko

Vyhovorky......
01. marec 2015

Matej

Pán Danko ak si myslíte že je to také jednoduché, tak choďte robiť prosím pekne policajta, Vy to isto vyriešite! nebudete sa vyhovárať a občania budú iba radi.
01. marec 2015

Danko

ok, nemam problem robit fizla, len by som tam riadne zlenivel popri ostatnych... Ale aspon by som mal isty dochodok uz pred styridsiatkou........
01. marec 2015

Matej

Vidite pán Danko, každý vidí len tie akože výhody, rozumiem dnes je pre mnohých ťažká doba zarobiť a uživiť sa. Ja nie som policajt, ale jedno viem isto dnes nie je jednoduché niekoho spútať, použiť donucovacie prostriedky silou, pretože je demokracia. Neexistuje podpora ani v zákonoch a systéme. V minulosti to bolo o niečo ľahšie, dnes sa aj mnoho ľudí bojí vypovedať napr. pred políciou a súdom. Nespratnej mládeže alebo delikventom nezrobia nič. Nie každý policajt je lenivý aj keď kolujú o nich vtipy. Oni sa len "prispôsobili" benevolentnému systému kde zločinec a delikvent má navrch. Ako som vravel nie je to také jednoduché a neočakávajte dnes od polície nejaké zázraky
02. marec 2015

Danko

Aale kdeze, policajti maju tolko pravomoci, ze ich az zneuziivaju...
04. marec 2015

Matej

ak má niekto právomoc samozrejme že ju môže zneužívať, ale v dolapení zločincov ich potrestaniu a v prevencii a výchove sú ale dnešné právomoci a legislatíva slabé..
04. marec 2015

Monika

to je od veci nazor
09. marec 2015

Matej

Mobika si uvedomte že dnes nežijeme v komunizme ale že dnes je demokracia a zákon je skôr na strane páchateľa. Je problém páchateľa uväzniť a potrestať. Viď. mnoho medializovaných prípadov. Každý triezvy človek to chápe že aká je dnes situácia, ale Vy a niektorí tu si ťažko! Od dnešných zákonov chcete veľa.
12. marec 2015

Monika

No ved nastastie ze nezijeme v komunizme.. A to vobec neznamena, ze fizli mozu takto flakat svoju robotu! Je pravda ze vlada ide v mnohom vustrety zlocinu a rozkradaniu, ale zakony proti zlocincom este stale platia! Takze mas od veci nazor, a praveze taky postoj aky mas ty umoznuje fizlom zanedbavat svoju robotu, kedze ich obhajujes aj ked nevidno za nimi vysledky, a tomu, kto to vidi a vytkne to este aj oponujes, ze 'ved to je taka doba, to take zakony..', a pritom zakony su rovnake ako vtedy...
19. marec 2015

Matej

Monika ste hlúpučka aj mnohí tu diskutujúci nechápu, že ja neobhajujem fízloch ani komunizmus len poukazujem že kedy bol väčší poriadok teraz alebo vtedy? kedy sa viac kradne, devastuje a ničí majetok občanov ale i majetok mesta bez zásahu polície ale i občanov!?...príčina problémov je že dnes si môže robiť každý čo sa mu zachce a nemá rešpekt pred ničím a nikým a veľa si dovoľuje. Väčšina Slovákov na demokraciu totiž zatiaľ nedospeli a zaslúžili by si diktatúru a tvrdý režim. Demokraciu si vysvetlili každí po svojom a myslia si, že všetky ich problémy vyrieši iba mesto alebo polícia. Bez správnej pomoci od občanov, ich postoju a výchove mládeže (nielen sa sťažovať) sa problémy v meste ale aj v štáte totiž nikdy nevyriešia!
19. marec 2015

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcel by som vyzvať diskutujúcich, aby sa zdržali osobných útokov a obvinení na jednotlivých užívateľov nášho portálu. Diskutujte slušne a vecne.

Zároveň Vás chcem upozorniť, že pri vkladaní komentáru ste súhlasili, že budete rešpektovať pravidlá používania portálu Odkazprestarostu.sk

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Jakub Kmeť
22. marec 2015

Monika

Stale len vyhovorky, bezhlave obhajovanie nicnerobiacich uradnikov a invektiva tu pise ten saso - hlupak stary! A odkaz mu to toleruje - jeho komenty nechava a inych maze - fuj, hanba!
23. marec 2015

Matej

Monika ja som síce pomerne mladý ale nemáš rešpekt! nijaký úradník a policajt ani ten najsamlepší nebude s tebou slušne a na úrovni jednať a tak už láskavo dospej a nepočúvaj toho Rytmusa, alebo inú "pubertálnu mládež".
22. máj 2015

Bibiána

tento to dobre vyjadril: ani uradnik, ani policajt s obcanom slusne a na urovni jednat nebude - to dokopy veru nejde, to oni nevedia :)
05. november 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Podnet vhodne uzavrieť. Odpoved od samosprávy bola, že zvýšia sledovanosť. Aktuálne asi už k tomu na ulici Gastanovej nedochádza. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania