Parkovanie sídlisko východ

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Mikulas 03. marca 2016

Chcel by som mestu Stara Ľubovňa dať do povedomia nedostatočnú kapacitu parkovisk na sídlisku východ. Nie raz tu dochádza k ťukancom, problémom s výjazdom z garáži a zbytočným vypisovaním papierikov za stierače. Po 17:00 každý deň je problém vôbec zaparkovať, v neskorších hodinách je to už absurdné. Chcem ešte podotknúť na neporiadok okolo kontajnerov ktoré sú na vozovke a vyberajú ich pravidelne naši "spoluobčania", bolo by vhodne ich umiestniť do klietky čo ich od tejto turistiky odradí.

17. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Váš nápad má logiku. Riešiť by sa to mohlo umiestnením zatrávňovačov v navrhovaných lokalitách. V tomto roku máme v rozpočte 25 000 € na rozšírenie parkovacích miest na sídliskách Západ a Východ. Budeme sa to snažiť zrealizovať. Padol tu aj návrh, či by to ľudia bývajúci v daných lokalitách vedeli riešiť svojpomocne s tým, že mesto dodá materiál, prípadne techniku. Vedeli by ste v takomto prípade zorganizovať brigádu? Podobná forma bola už riešená minulý rok pri bloku Orava na ul.17.novembra.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
30. jún 2016

Milan

Volajako sa ohladom parkovacich miest na sidlisku vychod nic nedeje. Kde je problem?
04. júl 2016

Mikulas

Parkovanie sídlisko východ

Chceli by sme na východe vedieť z akého dôvodu bolí prvoradé realizované parkovacie miesta pri bytovom dome číslo 1!?!?! Z dôvodu, lebo je tam obyvateľom mestsky poslanec? Aby to bolo absurdnejšie si tam osadíte ceduľu vyhradené?!?!? Prvoradé malo byt realizované parkovanie pri plynovej kotolni kde sa parkuje na trávniku a nie je možno parkovať pri Bille ako je to pri menovanom paneláku. Múdrejšie riešenie by bol zákaz parkovanie firemným motorovým vozidlám po 17:00 (taxíky/dodavky).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania