V prehľade rozhodnutí Stavebného úradu sú len tohoročné (2018)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Uzavretý
meno
Juraj Vojtko 26. februára 2018

Dobrý deň,

na novom portáli mesta Stupava (www.stupava.sk) nie sú v súčasnosti viditeľné žiadne rozhodnutia Stavebného úradu spred 1.1.2018, pričom je tam však deklarovaná možnosť zobraziť ARCHÍVNE ZÁZNAMY. Prečo je to tak a kedy dôjde k tomu, že bude tento stav napravený ? Po správnosti mali byť najskôr postupne zverejňované archívne záznamy a až potom tie najnovšie. Pretože tie najnovšie rozhodnutia sa beztak posielajú poštou dotknutým osobám, ale staršie už nie.

S pozdravom,

Juraj Vojtko

18. marec 2018

Lina Holičová

Pan Vojtko ani najnovsie sa neposielaju postou dotknutym osobam, ale zverejnuju sa na vyvesnej tabuli mesta ako oznam. Tak ze, ked dotknute osoby denne nesleduju oficialnu stranku mesta, tak sa o tychto oznamoch nedozvedia a v pripade potreby nemozu reagovat v stanovenom termine. Cim im zanika moznost pripomienkovat, ale mesto "splnilo"svoju zakonom stanovenu povinnost. Navyse, tie "stavebne" oznamy, ktorym vyprsal termin pripomienkovania su stiahnute a nenajdete ich na oficialnej stranke mesta.
19. marec 2018

Juraj Vojtko

Pani Holičová, tušíte motív, prečo to začali skrývať ? Hanbia sa za snáď svoje rozhodnutia ?
19. marec 2018

Lina Holičová

Podla mna sa nehanbia. Na to treba mat moralku a "harakter". Ale je to jednoduchsie nemat pripomienky, resp. povedat, ze nikto nemal ziadne pripomienky a tak sa moze odsuhlasit stavebne konanie aj ked to nie je celkom v prospech obyvatelov.
23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za tento podnet. Úradná tabuľa na webovom sídle mesta slúži na doručovanie písomností verejnou vyhláškou podľa osobitných predpisov.
Neslúži na všeobecné informovanie verejnosti. Z tohto dôvodu sa na tejto stránke archívne záznamy nevedú.

S pozdravom

Pavol Baxa
vedúci oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
Mestský úrad Stupava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania