M.R.Štefánika-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
xDD 24. septembra 2019

Dobrý deň, mám otázku týkajúcu sa parkovania áut v pripájacom pruhu pri obuvi v smere od Lidlu.

Počas pracovných dní, kedy je špička nie je možné tento pruh vôbec využiť nakoľko sú tam stále odparkované autá. Ako rieši mestská polícia takéto parkovanie, keďže podľa vyhlášky je zastavenie a státie je v pripájacom a odbočovacom pruhu zakázané?

Vopred ďakujem za odpoveď

11. október 2019

jozef

PRE KMPETENTNYCH - NEKOMPETENTNYCH
Spravate sa ako... ani to neviem pomenovat, namiesto vysvetlenia, resp. riesenia problemu je zo strany mesta problem nerieseny. Pokial to neviete alebo nechcete resit tak jednoducho :
ZMAZTE TIE SIPKY CO SU NA VOZOVKE, ALEBO POCKAJTE KYM NASNEZI potom to uz pripajaci pruh nebude a mozu tam parkovat auta aj na streche.
13. december 2019

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia tento problém rieši v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom PZ v Trebišove. Vodiči motorových vozidiel sú na porušovanie zákona o cestnej premávke upozorňovaní a v prípade recidívy sú riešení v blokovom konaní.

Mgr. Miroslav CABADA
náčelník Mestskej polície Trebišov
14. máj 2020

xDD

Dobrý deň,

po pár mesiacoch žiadna zmena s parkovaním v prípajacom pruhu nenastala. Je to rovnaký pripájací pruh ako oproti kostolom, to isté pri hypermarkete Tesco a na týchto miestach si neviem predstaviť, že by niekto zaparkoval. Plánuje to parkovanie v prípajacom pruhu pri Lidli mesto, resp. mestská polícia naozaj riešiť?

Kompetentným ďakujem za odpoveď
14. máj 2020

jozef

Odpovieme si na to sami:
xDD - dali ste tu podnet 24.septembra 2019
Ja som sa k tomu vyjadril 11.oktobra.2019 asi po 3ch tyzdnoch
Pan nacelnik MsP TV sa k tomu vyjadril az 13.decembra 2019 - zrejme si myslel ze tie vodorovne znacky zapadaju snehom a ze sa to nemu si riesit, ale aj tak je velmi smutne ze sa samosprava sprava takto k podnetom ze reaguje az po 3ch mesiacoch, to potom taketo podnety neplnia svoj ucel.
Moj nazor jr taky ze ked sa tu zverejni podnet tak samosprava by mala mat 24 hodin na odpoved, lebo naozaj potom to nema zmysel

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania