Kamene pri obchode

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
monika 24. decembra 2014

Pri Lidli na Clementisovej ulici po rekonštrukcii nasypali ako predel parkoviska a chodníka kamene, ktoré sa ale zosýpajú smerom na chodník a uberajú z neho, taktiež sa dá o ne zakopnúť a už sú aj na ceste.

24. december 2014

kjbakldf

Dalsi ..... podnet...tak si zoberte metlu a pozametajte to.asi podaktori tu dost fetuju alebo piju sak to co sem uz hadzete? alebo skusate svoj novy mobil?
24. december 2014

Ivana

co keby si tam skocil s tou metlou sam, ked vies kde to je ? :) ake jednoduche
25. december 2014

obcan

Parkovisko aj chodniky v sukromnom vlastnictve. Stara sa vlastnik alebo spravca.
Podnet nepatri samosprave.
Napis na lidl.sk
25. december 2014

kvetivka

hlavne, že všetci chcú, aby občan nebol ľahostajný k svojmu okoliu a keď sa stará tak niektorí jedinci s radosťou kritizujú...
25. december 2014

maja

Treba byť vsimavy ku svojmu okolí a nebyť ľahostajný...no treba mať aj súdnosť ohľadom relevancie a zmysluplnosti príspevkov, ktoré sa tu zverejnuju...ked bude podobnych príspevkov ako je tento väčšina, zahltíte uradniky a cas, ktorý budú venovať na ich odpovedanie im bude chybat na rieseni zmysluplnejsich , naliehavejsich podnetov....treba filtrovať co sa tu zverejnuje, overiť si základné fakty ( napr. Vlastnícke vzťahy) a nepisat o každej hromadke štrku, lístia, vetvičke...to su veci ktoré moze vyriešiť pisateľ behom 5-10 min sám
26. december 2014

Flego

A ktoré sú to tie zmysluplné podnety??? Oprava Halenárskej alebo nový most pred mestskou bránou?? To predsa mesto dobre vie, na to netreba písať podnet. Podstatou OPS sú práve tieto drobné podnety, ktoré mesto nemá šancu bez pomoci občanov vyhľadať. A že občan to môže vyriešiť sám? A ako? Kto chodí po meste s fúrikom a lopatou aby mohol odstrániť hromady štrku? Kto má zo sebou hrable a kôš na lístie? Kto má v kabelke pílku a nožnice na vetvy? A vlastnícke vzťahy?? Ak mesto nemá kompetenciu vyriešiť podnet, vyzve vlastníka k zjednaniu nápravy. A čo sa týka času úradníkov, tak dúfam, že každý úradník je natoľko inteligentný, aby si vedel usporiadať priority.
31. december 2014

Ľubomír Šupola

Flego, to vieš, ozvali sa zrejme len úradníci. kvôli všímavým občanom totiž už nemajú čas na zmysluplné internetové hry..! ale vystihol si to úplne dostatočne. k príspevku, ak sa ten štrk iba uprace, alebo pozametá, problém to nevyrieši. o pár dní bude situácia rovnaká...
22. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riaditeľ Lidlu na Clementisovej bol telefonicky požiadaný o vyčistenie chodníka a celkové odstránenie kamienkov zo záhona.


Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. február 2015

Občan Trnavy

To snáď nemyslíte vážne, aby ste takúto banalitu nedokázali vyrieši za dva mesiace!!! Stále je to tam v rovnakom stave.
26. február 2015

monika

Dňa 16.1. som podnet poslala aj zákazníckej linke Lidlu na portál lidl.sk, ale odvtedy som nedostala odpoveď. Chápem, že dlho bolo nasnežené, ale už snehu niet a preto by ma tiež potešilo, keby to tam vyriešili. To nepomôže iba upratať, budú musieť vymyslieť iné riešenie, lebo tie kamene budú skĺzať neustále. Včera som si zase skoro vyvrtla na kameni členok.
27. február 2015

Odpoveď samosprávy

Kamene v okolí našej filiálky v Trnave na Clementisovej ulici evidujeme ako nedostatok a budú upravené v dohľadnej dobe, hneď ako sa umúdri počasie, nakoľko sa jedná o kompletnú výmenu podložia.

Lidl Slovenská republika, v.o.s.
05. marec 2015

erik

ten strk je aj na ceste ked niekomu odleti od kolesa a zrani chodca,kto bude mat zodpovednost?
27. marec 2015

Flego

Štrk je zo záhona kompletne odstránený, chodník aj cesta sú vyčistené. Vyzerá to, že záhon sa skultivuje iným spôsobom.
05. apríl 2015

Matúš G

05. apríl 2015

Matúš G

Kamene sú odstránené, zostali iba na trojuholníkoch čo by nemalo robiť problém. Na poslednej fotke je záber zo Street View ako to vyzeralo pred rekonštrukciou parkoviska.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania