Tvorsad: výrub, nejasné oznámenie - kedy? kde?

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dnes POOBEDE na dverách vchodu bol oznam o výrube drevín bez plánovaného dátumu výrubu. Z oznamu nie je jasné KEDY je plánovaný výrub, z nákresu bežnému obyvateľovi tiež nie, o KTORÉ stromy sa jedná a KDE neparkovať. Bolo by vhodné informovať aj PREČO.

DOOBEDA bola odstránená ľahnutá tuja po snežení na cestu. "Rieši" oznam tento problém ?

Alebo tento výrub ?
Na stránke je jedno upovedomenie z 2.12.14 o výrube 8 ks tuja: http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/upovedomenie-o-zacati-konania-na-vydanie-suhlasu-na-vyrub-drevin-ulica-jslottu-89.

Alebo iný výrub ? Vopred vdaka.

17. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný výrub drevín bol povolený pod Zn. OSaŽP/33449-3940/2015/Gk z 23. 1. 2015. Konanie k predmetnému výrubu prebehlo 20. 1. 2015. Na konaní boli posúdené dreviny nie ako tuje, ale kríky borievky netatovej. Správca zelene v danej lokalite bude ešte kontaktovať pána, ktorý o výrub požiadal, a potom uvedie termín výrubu.
Za vzniknuté nedorozumenie sa ospravedlňujeme.

Odbor stavebný a životného prostredia, odbor dopravy a komunálnych služieb
17. február 2015

Lubo

Dobry den,

dakujem za odpoved. Cize sa teda nejedna o ľahnutu drevinu vyrubanu 16.2.

Bude vyveseny riadny oznam aj s relevatnymi informaciami pre vsetkych obyvatelov - hlavne dolezita informacia, o KTORE KRIKY z nakresu sa jedna a DOVOD vyrubu (to, ze niekto poziadal asi dovodom nie je, ci ?) ? Alebo uz bola formalne splnena povinnost vyvesenim oznamu iba s odkazom na "Zn. OSaŽP/33449-3940/2015/Gk", ktore nie je dostupne na portali www.trnava.sk ?

Vopred dakujem za odpoved.
18. február 2015

Ivana

LO a nemali ste info o konani na dverach? Tam sa vsetko preberie a dohodne, takze ma prekvapuje ta neinformovanost.
18. február 2015

Lubo

Ivana, iba od 16.2. visi na dverach to, co je v prvych 3och prilohach. Oznam hovori uz o povoleni. O konani dna 20.1.2015, ako sa pise, oznam nevisel, teda aspon tak hovoria aj niektori susedia. V minulosti uz bol takto povoleny a vyrubany strom na ziadost jedneho suseda. Dovod sa uz nejaky nasiel (tusim alergen, ci blizkost k baraku ;-) ). Ostatne "alergeny" a "blizke stromy" uz nikomu nevadili. Stoja doteraz, co nam nevadi. Ale bolo to zrejme motivaciou: vyrub strom, zalozis si predzahradku. Jedinou informaciou, ale az po vyrube, bol pocit, ze nam pred oknom nieco chyba... .
19. február 2015

Ivana

dnes sa tusim rezalo, ci?
to s tym oznamom o konani je zvlastne, bud to niekto horlivy strhol, alebo doslo k chybe a nemali ste to u vas vyvesene?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania