Ulica Juraja Slottu-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Ked uz sa z ciest pred vchodmi po zavedeni parkovacej zony stali chodniky, bolo by vhodne vyuzit pristup, ktory sa naskytol. Najskor na vycistenie, kym bude polozena nova dlho ocakavana vyspadovana opravena vrstva chodnika desiatky rokov v havarijnom stave (poziadavka visi na odkaze 4,5 roka). Dakujem.

24. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
13. január 2024

Lubo

Od aprila 2023 ziadna aktivita, ani v lete ani na jesen, ani v zime. Panstvo, za udrzbu mate u man dlhodobo 5. Co je to za management, ked ani za 9 rokov si jedna garnitura nevie dat rady s miestami, kde nam dlhlodobo nechava bordel? Pritom ste na to cyklicky upozornovani. Kto platime zbytocne ?
25. január 2024

Lubo

Pozdravujem, sudruhovia. Stale na svojom mieste je listie, teda uz komost 22/23. Rovnako z velkej vacsiny listie 23/24 zostava na svojom mieste, ale uz sa cast vydala na cestu do vchodov.
25. január 2024

Lubo

Vyzera to, ze od aprila 23, ked bola zavedena zona a stihli si najst este cas aspon formalne odpovedat, nemate uz vobec cas na riadnu udrzbu. Ak chybaju kapacity, peniaze, meststka policia moze popri skenovani postupne listie vyvozit v kufroch pri tollkych cykloch a obcas sa objavit ako banner na Clementiske a tvarit sa, ze meraju. 3 muchy jednou ranou.
14. február 2024

Lubo

Obyvatelia vchodu 9, najma dochodcovia!, sa uz na to nemohli pozerat a dna 8.2.24 haldy listia spratali sami. Samozrejme, zahnivajuce listie sa tam na ceste a “chodnikoch” stale samokompostuje.
14. február 2024

Lubo

Skoro by som zabudol, prednesene aj na VMC Vychod dna 7.2.24, ale ze treba posielat mail niekde na zelen@ atd, nie riesit cez OPS - tak ja uz neviem, kde sme…
15. február 2024

Peto

Lubo, ja ti to poviem takto. Za domom máme veľa stromov a pozdĺžne parkovanie. Minulý týždeň tu boli mestské služby so zametacovysavacom. Vydržalo to tak jeden !!! deň. O pár dní na to to sused s lopatou rozmocene a utlacene lístie naberal do kybla. Ak si pozrieš Facebook mestských služieb, tak ti chlapi makajú denne, zametac je nonstop v uliciach. Smola je, že je asi len jeden na celé mesto a nestihne zametať rovnaké miesto každý týždeň.
15. február 2024

Lubo

Peto, netvrdim, ze to niekedy fungovalo idealne, ale mesto, aj ked casto az na urgenciu, promptne zareagovalo, v nomebri, urcite do vsak do konca roka. Casto az v terene stacilo oslovit sefa caty (tusim Tvorsad s ludim z “Ustavu na vykon trestu” Hrnciarovce). Tu mame stale nanos od sezony 22/23 a samozrejme 23/24. Taketo zle to tu este nebolo. Udrzba na Druzbe je dlhodobo stale viac ocividne zanedbavana. Udrziavanie sidlisk je zjavne mimo hlavnych priorit mesta. Urcite sa tu teraz vie vela veci nahadzat co vsetko sa pre “nas” robi/investuje, ale aj tu su priority rovnako nedobre nastavene. Ale to sa uz opakujem. Skratka, hrach na stenu.
26. apríl 2024

Lubo

Pridavam k teme odpoved zo zapisnice VMC vychod zo dna 8.2.24: “4.6.3 Vykonať dôkladný zber lístia na Ulici J. Slottu (zodp. Ing. Drobný, tel. 3236124) Sídlisko Družba, vrátane ulice J. Slottu čistila organizácia Mestské služby mesta Trnava v priebehu 6. kalendárneho týždňa. Dňa 13.2.2024 boli niektoré lokality na základe podnetu poslanca p. Zaťka opätovne dočisťované. Informácia, že niektoré lokality neboli čistené dva roky nie je pravdivá.” Vyvratit fiktivne tvrdenie, ktore nezanelo a vybavene ? V podnete je fotodokumentacia zhniteho listia z minulej sezony 22/23 aj sezony 23/24, ktore si mimochodom nakoniec odpratali obyvatelia bytovky sami. Hlavny problem s tymto miestom je, ze ked firma aj vykona zber listia v nejakom zazmluvnenom case, u nas je liste velmi zakratko opakovane nafukane, zahnije na parkovisku, na ceste kde sa uz neparkuje a pod. a tak zostane aj 2 roky ako v tomto pripade. Je to lahko overitelny fakt. Rieste, namiesto zbytocnej rezistenie!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania