Primátor pre občana

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Maška 06. marca 2015

Chcem sa spýtať kedy má pán primátor hodiny pre verejnosť,teda kedy môže taký obyčajný občan s ním hovoriť osobne?Chcem sa informovať o probléme ktorý si mesto pohadzuje ako horúci zemiak a obyčajný občan je tu za blázna....

06. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prosíme vás, aby ste zavolali na telefónne číslo 033/ 32 36 334 alebo 033/ 32 36 337. Na sekretariáte primátora vám určite radi poskytnú najbližší voľný termín. Ozvať sa môžete aj e-mailom na [email protected].

ÚKaM
06. marec 2015

Juraj Fuzák

este pre zefektivnenie samotnej navstevy u primatora by som Vam odporucil aby ste konkretny podnet alebo problem zaslali dopredu mailom. Primator sa tak moze informovat o danom probleme dopredu a komunikacia na samotnom stretnuti bude urcite efektivnejsia :)
07. marec 2015

Maška

Ja som dokonca písomne adresoval problém primátorovi,no bohužiaľ sa k nemu ani nedostal,neviem či nevedia čítať alebo sami určujú kam daný problém patrí...Odpovedal mi úplne iný odbor,ale podpis tam nejaký bol,že
primátor,čomu ja osobne neverím.Takže len osobne.
09. marec 2015

trnafcan

Podnet primatorovi poslany pred mesiacom a ziadna odpoved. Asi je problem velmi narocny alebo sa straca dokumentacia priamo na mestskom urade.
10. marec 2015

Juraj Fuzák

Treba zavolat na hore uvedene cisla, neverim ze Vam niekto neodpovie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania