Ulica Vladimíra Clementisa-dopravná situácia-nedodržiavanie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Zacal skolsky rok. Zda sa, ze znizenu rychlost 30km/h v husto osidlenej zone sa uz naucili dodrziavat uz aj mestski i statni policajti ;), preto by bolo ziaduce toto pripomenut obcasnym meranim aj nam vodicom, no najma tym len tranzitujucim - zvysi sa bezpecnost chodcov, zlepsi vyjazd z vedlajsich ciest. Od 1.1.24 kompetenciu merat rchlost tusim bude mat i mestska policia. Do konca roka snad by mohla zatial preskupit kapacitu statna z inych vychytenych usekov. Vopred dakujeme.

11. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
22. september 2023

Lubo

Dovolim si upresnit, ze najviac najma trazitujucich pilotov tu mame po-pia po 14:00 smer Koniarekova - Zatvor. Vyjst vtedy autom z bocnej ulice je nemozne, az ked sa vytvori zapcha, aj to len niekedy pustia alebo ked dopravu vyblokuje chodec.
27. október 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Akoze naco Vam je mesiac na odpoved? Ved staci odpovedat: “nemeriame a ani inak preventivne neposobime na vodicov”. 30km/h si stacilo nakreslit do do dopravnej schemy na MsU. Naco zbytocne vzbudzujete u obyvatelov falosne ocakavania ?
19. január 2024

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Zo zmien zakona, schvalenych v 04/23, uz platnych od zaciatku roka. ….”Obce budú mať možnosť prejednávať prípady prekročenia najvyššej dovolenej rýchlosti, ktoré budú zaznamenané stacionárnymi radarmi….”. Tak ako ? Peniazky nielen na Vase mzdy Vam od nas chodia ? Ze ano ? Tak laskavo informujte o stave riesenia. A nielen v tomto odkaze, ci v mojich odkazoch. Vyzera, ze ani netusite, ze tu mate i niekolkorocne odkazy, kde dokonca prislubite riesenie v dohladnom case a nic sa neudeje. To Vas ani poslanci z VMC Vychod nenahanaju ? Ci je to v TT fakt len o jednom muzovi ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania