Poštová ulica-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Lujza 12. marca 2024

Dobrý deň,
prosím o zváženie doplnenia žltej čiary alebo iného alternatívneho dopravného značenie na ulici Poštovej, zo smeru od ulice Olympijskej. Na tejto križovatke vznikajú často kolízne dopravné situácie z dôvodu odparkovaných áut na strane cesty ako je SOŠ, ktoré stoja často až ku hranici križovatky, kedy vodič nemá možnosť vidieť idúce auto z jednej alebo z druhej strany, nakoľko takmer až do križovatky je voľný iba jeden jazdný pruh a autá sa nemajú kde vyhýbať. Ďakujem za pochopenie.

13. marec 2024

Martina

Toto je myslim problem v kazdej casti tt, kde este nie su R zony. V takmer kazdej ulicke na kopanke tak stoja auta, ze su takmer na hranici krizovatky a zaberaju skoro cely pruh a auta jazdia v protismere. Zrejme by pomohlo zjednosmernenie ulic, na jednej strane parkovanie a po druhej budu jazdit auta, tak ako je to na spiegelsali. Alebo uplny zakaz statia
Ani na prednadrazi,na j.bottu sa neda poriadne vyjst z uliciek ,ci z parkoviska, kedze auta tam parkuju tak,ze nie je vidiet prichadzajuce auta. Ale to uz policia neriesi, chodia okolo kazdy den,ale kontroluju len to, ci maju auta zaplatene parkovanie na Bcku.
15. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
25. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V celej miestnej časti Kopánka a aj na Poštovej ulici sa momentálne realizuje zmena dopravného značenia a organizácie dopravy. Poštová ulica po tejto zmene bude jednosmerná a parkovací pás bude vyznačený iba na jednej strane cesty.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania