Ulica Trhová-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
KS 28. marca 2024

Dobrý deň,

z vyjadrenia MsP z roku 2017 vyplýva, že:

...vonkajší priestor, z ktorého je vstup na útvar mestskej polície, je súčasťou uzavretého dvora, do ktorého je vjazd obmedzený závorovým systémom.
...je súčasťou objektu (budovy bývalého Tatraskla) a je určený na spravidla krátkodobé státie vozidiel mestskej polície, ktoré z rôznych dôvodov prichádzajú na stálu službu v súvislosti s plnením úloh polície...

Chcem sa spýtať či tento exkluzívny priestor v centre (a vo vlastníctve) mesta Trnava, ktorý je v zóne kde sa za parkovanie na mestkých pozemkoch platí 2e/h stále slúži na spomínané účely. Ak áno, prečo je tento priestor 24/7 zaplnený súkromnými vozidlami ktoré nie sú vozidlami Polície? Je vyhradený pre bezplatné parkovanie súkromných vozidiel zamestnancov MsP?

31. marec 2024

Filip

A tiez je otazka preco parkuju sukromne vozidla na radnici...
03. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet z Trhovej ulice posielame na vyjadrenie, budeme vás informovať.

Mestská polícia Trnava
09. apríl 2024

Juraj

Vyzera to ako podstata fungovania rovny a rovnejsi ale zrejme ide len o parkovanie majitelov a zamestnancov prevadzok.
19. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestor na fotografii sa na parkovanie súkromných vozidiel nevyužíva.

Mestská polícia Trnava
22. apríl 2024

PT

Ulica Trhová-parkovanie-problémové

Dobrý deň,

akým spôsobom je regulované parkovanie vo vonkajšom dvore, z ktorého je vstup na útvar mestskej polície? Vjazd je obmedzený závorovým systémom. Vo dvore parkujú aj súkromné vozidlá. Dvor, konkrétne parcely 705/1, 706/1 sú vo vlastníctve mesta Trnava. Pre koho slúži parkovanie v danom dvore? Všetky vozidlá parkujúce v danom dvore sú vozidlami MsP Trnava? Ak sa vo dvore nachádzajú aj súkromné vozidlá, ich majitelia uhrádzajú parkovné?
22. apríl 2024

Filip

Vyssie som spominal, ze podobne je to na radnici, ale nejake parkovisko na zavoru je aj za mestskym uradom Tiez by ma zaujimalo ci tam parkuju len sluzobne auta.
22. apríl 2024

Juraj

Z kazdeho takehoto podnetu je citit ze parkovacia politika v trnave je totalna blamaz vedenia mesta a len nahananie penazi do rozpoctu. Miesto sluzby obcanom sa tu preferuje kasirovanie a nezmyselne budovanie cyklotras ktore vyuziva minimum obcanov. Nu asi treba pri volbach do samospravy viac rozmyslat ;-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania