Nefunkčné ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ľubomír Škumát 07. októbra 2013

Toto ihrisko sa stalo nefunkčné, nakoľko sa vplyvom tepla vytvorilo na asfalte množstvo bublín. Bolo by vhodné ich sfrézovať, aby sa dalo znovu využívať, lebo zíva prázdnotou.Túto operáciu by si zaslúžilo aj viacero chodníkov.

07. október 2013

Ivana

No niečo sa s tým už plánuje, keď to dobre chápem, ihrisko nebude http://www.trnava-live.sk/2012/03/13/mesto-planuje-komplexnu-obnovu-verejnych-priestorov-na-clementisovej/ Je to už starší článok, takže peniaze sa asi nenašli
21. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V roku 2011 bola pre túto lokalitu vypracovaná projektová dokumentácia s názvom Humanizácia Vl. Clementisa 58 - 67, ktorá obsahovala oddychové plochy, ihrisko, trávnatú plochu a parkovisko. Tento projekt bol ale finančne príliš náročný, preto Mesto zatiaľ nemohlo pristúpiť k jeho celkovému naplneniu a zrealizovalo sa zatiaľ iba časť projektu – parkovisko. V súčasnosti prebiehajú rokovania k návrhu rozpočtu mesta na obdobie 2014 ─ 2016. V prípade, že bude táto investičná akcia zaradená na realizáciu, bude zrealizovaná podľa projektovej dokumentácie Humanizácia Vl. Clementisa 58 - 67, ktorá bola vypracovaná v roku 2011. Ak akcia nebude zaradená do rozpočtu, vedenie mesta rozhodne, či bude nefunkčné ihrisko opravené aspoň lokálne.

ÚKaM
13. apríl 2014

Flego

Zdá sa, že ihriská budú v krátkom čase zlikvidované http://www.trnava-live.sk/2014/04/01/na-clementisovej-vyburaju-poskodene-ihriska-nahradi-ich-travnik/ Vraj ešte túto jar.
13. apríl 2014

Ivana

vacsina uz je vybagrovana
27. apríl 2014

Flego

Vybavené. Väčšia časť ihriska vpravo je odstránená, na druhej fotke je vidieť vyznačená deliaca čiara, takže ďalej sa už bagrovať nebude. Časť vľavo bude asi nejakým spôsobom ešte využitá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania