Ulica Vladimíra Clementisa-Dopravné značenie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
kolombo 06. mája 2019

Kedy začne mesto maľovať a obnovovať žlté čiary??Ako vidíte tu na V.Clementisa pravidelne parkujú autá pri nových kontajneroch a ľudia majú problém vynášať smeti.Veď už je máj...

06. máj 2019

Martin

to kolombo: Nevidim, ze by sa nedali vynasat smeti... Nehladaj problem, kde nie je...
07. máj 2019

Peto

Martin, čo ľudia, ale ani smetiari nelietajú na levitujucich tanieroch. A čo ak sa zlomí rameno pri vysypani a poškodí auto? Kto bude vinníkom? všade pri kontajneroch žltá čiara bez debaty.
07. máj 2019

Martin

5ulo, videl si uz smetiarov vyvazat tieto kontajnery? Asi nie, ze? Vysypaju ich z cesty, nie zo strany stojacich aut... A to rameno s odpadom sa moze poskodit kedykolvek pri manipulacii, na co by mali mat poistenie...
08. máj 2019

Martin

Dobrý den,

Dovolím si reagovať na daný podnet.
Mojou reakciou nechcem na nikoho útočiť, chcem len vyjadriť môj názor na tomto četovacom portali.


1.
Vôbec mi nevadí ze auta stoja pri nových kontajneroch. Nikdy som nemal problém sa k nim dostať. Veľký odpad - postele, matrace a pod patria do zberného dvora takze dostať sa k smetiakom so sacikom smeti nie je problém aj keď tam parkuje nejaké auto.
Nie. Nie je to moje auto a ani nepoznám majitela.
2.
Skôr ako nejaká žltá čiara by ma zaujímalo kedy sa staré stojiska zmenia na parkovacie miesta. Už je to zopár mesiacov co sú bez starých kontajnerov a stále nič. Zaberaju 2-3 parkovacie miesta, radšej namalujme žltú čiaru, ale spraviť to ako sa patrí to nie zoberiem 3 miesta nahradim novymi troma.
Zbytočne sa rozčuľovať/rozpisovat toto je také trnavske radničné riesenie...

Dakujem.
Martin
08. máj 2019

kolombo

Podnet som dával všeobecne,kde nevidím dôvod,aby autá parkovali pri kontajneroch.Ale s jedným súhlasím,že zrušenie starých stojísk malo byť dávno hotové.
08. máj 2019

kolombo

Keď sa vám páči,že ľudia musia kľučkovať medzi kontajnermi tak ...Najlepšie je,keď sa z obidvoch strán postavia autá.
10. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
reguláciou parkovania sa daný problém vyriešil, vozidlo už nesmie parkovať mimo vyznačeného miesta, ale dodávame, že pred polopodzemným stojiskom sa dopravné značenie nevyznačí, nakoľko zberovému vozidlu bolo umožnené vykonať výsyp z hlavnej cesty Vl. Clementisa.
Kto? odbor komunálnych služieb + odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania