Ulica Čajkovského-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Monika Kalická 29. mája 2019

Kontajnery cajkovskeho 3, neustále to tu tak to vyzerá, nech sa páči v 21 storoci,kedy sa to bude riešiť p. Bročka?

30. máj 2019

Andrej

Hrubá špina bola vyčistená a nadrozmerný odpad odstránený. Problém s ľuďmi, ktorí prehrabávajú smetiaky a vyhadzujú z nich popritom veci vyriešia hádam polopodzemné kontajnery, ktoré sa postupne budú zavádzať na Prednádraží. Problém s ľuďmi, ktorí nechajú veľký odpad radšej vyložený pri smetiakoch, namiesto toho, aby ich odniesli na 200m vzdialený zberný dvor vyrieši neviem čo. http://www.trnava.sk/sk/aktualita/za-likvidaciu-divokych-skladok-platime-vsetci-aj-ti-ktori-poctivo-separuju-a-vyuzivaju-sluzby-zbernych-dvorov
30. máj 2019

mario

To ako to pri tých kontajneroch vyzerá je vizitka neprispôsobivých spoluobčanov. Riešením sú polopodzemné kontajnery, ktoré sa postupne budujú v celom meste a budú osadené aj na Prednádraží. Primátor sa na túto tému vyjadril už viackrát, treba pozornejšie sledovať info o dianí v meste. ;)
06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet vyrieši spolupracujúca firma v rámci harmonogramu výsypu, osádka aj uprace stojisko.
Mesto Trnava má stále záujem riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách s cieľom vyriešiť problém s čistotou, poriadkom aj s likvidáciou hlodavcov, a súčasne s vytvorením parkovacích miest vznikajúcich na zrušených stojiskách. Tento rok naďalej pokračujeme s výstavbou polopodzemných kontajnerov na sídlisku Družba a začíname s výstavbou polopodzemných kontajnerov na sídlisku Prednádražie. Postupne budú takto riešené aj ďalšie stojiská v rámci mesta, vyžaduje si to však financie a čas. Preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto typu podnetov.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? jún 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania