Ulica Ustianska-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobry den, chodnik na Schelingovej je v niektorych miestach uplne nepriechodzi kvoli rozrastenej burine. Rovnako je potrebne oslobodit levandulu v ostrovcekoch od zeliny.

16. júl 2019

jozef

Vazeny p.primator tento podnet je dalsi v poradi nech sa konecne zobudite a taketo plochy pokosite na cyklochodniku do modranky z Vajslovej je po pravej strane 3 metrova burina nie luka s z druhej strany tiez poprosime pokosit aspon burinu okolo brehu nech sa da preist
Takto to este nebolo preboha na vsetko potrebujete upozornit udrziavajte jestvujuce ako sa patri mam taky dojem ze v poslednom case to ma cele mesto na haku. To za co mate tie kyble len fraska odpoved urobime a odskrnute ale neurobene ako aj mnoho prechodov pre chodcov neoznacenych to uz je na zamyslenie cest Vasej praci
17. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pozemok pokosíme v rámci tretej kosby, ktorá práve prebieha, keď naň príde rad. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? júl-august 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. september 2019

Peter

Neschopnost pri manazmente starostlivosti o zalen je naozaj zarazajuca! Je uz seprember, haloooo. Chodnik nepriechodzi, zahony nevyplete, povodna vysadba znicena. Zda sa Vam tento stav s poriadku? Uz 5 rokov meliete dookola v odpovediach, ze ludia maju mat trpezlivost, ze to bude lepsie, hladaju sa firmy, hladaju sa prostriedky, ze za to moze byvale vedenie, ze firmy co sa maju starat sa nestaraju... Pan priamator, ste tu druhe obdobie, aka bude dalsia vyhovorka, ze Kopanka je v takom stave v akom je? Alebo dostane Kopanka nizsiu sadzbu dani a ludia si to budu robit vo vlastnej rezii? Ako to mate rozmyslene?
08. september 2019

Peter

este jedna na ukazku
23. september 2019

Peter

mestska zelen
28. október 2019

Peter

ziadna zmena, len zelina je vyssia, na co sa caka?
02. november 2019

Peter

NERIESENE ! Ako cela zelen na Kopanke.
26. november 2019

Peter

bude sa to niekedy aj riešiť alebo sa čaká na nejaký zázrak?
14. marec 2020

Peter

aktualny stav
29. september 2020

Peter

este stale neriesene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania