Špačinská cesta-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Margita Urbanová 06. decembra 2019

Keďže p. primátorovi nestojím ani za odpoveď, píšem sem. Na ul. Bučianska – Špačinská je nový cyklochodník. Vedľa je výbeh pre psov, z druhej strany kúsok zelene a chodník. Všetko je pekné, okrem nezmyselného ponechania košov na exkrementy na pôvodnom mieste. To znamená, že keď pôjdem vyniesť exkrement, musím prejsť cez cyklochodník, zostať na ňom stáť aj so psom a vyhodiť to. Z hľadiska bezpečnosti je to neprijateľné, z hľadiska zdravého rozumu nepochopiteľné. Každý normálny človek, či už psíčkar alebo cyklista by určite prijal, aby koše pre psov boli premiestnené na výbeh.

06. december 2019

MMTT

Milá pani reagoval by som ako zástupca dodavatelskej firmy.ja len pevne verím že psickar bývajúci v tých nízky bytovkách bude "obchádzať cyklo chodník cez svetelnú krizovatku alebo cez ulicu Oblúková keď pôjde venčiť psíka" a nebude križovať ako chodec cyklotrasu...hodiť exkrement do koša je 10 sekundova záležitosť...takže nechápem váš podnet...myslím že v meste sú dôležitejšie veci...(projekt cyklotrasy nerieši presun smetiakov).
06. december 2019

Margita Urbanová

Vážený MMTT vôbec nechápem o čom točíte. Výbeh je hneď vedľa cyklochodníka. Keď pôjdem vyhodiť exkrement do koša, budem so psom na cyklochodníku. Som zvedavá ako na to budete reagovať vy ako cyklista. Ako zástupca dodávateľskej firmy sa nemáte čím chváliť.
06. december 2019

MMTT

Chcem tym povedať že je úplne jedno kde tie koše sú,lebo psickary budú chodník križovať tak či tak....a druhá vec je tá že taký ako Vy komplikujú život mne...nakoľko tie koše musím presúvať ja...
06. december 2019

Boris

MMTT
Môžete toto napísať???
Keď máte problém s presunutím koša ako musí vyzerať vaša ostatná práca.
06. december 2019

Margita Urbanová

Ide mi iba o bezpečnosť ludí. Nemám viac slov na Vaše argumenty.
06. december 2019

MMTT

Ja to samozrejme urobím,nakoľko som dostal pokyn z mesta ale chcem v skratke poukázať prečo sa k tomu takto staviam...v prvom rade realizujeme projekt podľa platnej dokumentácie viď koment vyššie.presun takého smetiaka nieje presun kontajnera na kolečkach. Treba doniesť zbíjačku,vyzbijat zaklad,odviesť odpad na skládku,v pozhrabanej a upravenej zemine vykopať jamu,podotýkam že v spomínanom výbehu je vysiata tráva,odviesť vykopanú hlinu,doviesť betón a postaviť smetiaky a v čase kedy veľké stavebné práce skončili...asi tak....a vyprosim si poznamky pána na moju prácu...nakoľko po mojim vedenim sa na tejto stavbe pracovalo v plnom nasadeni,za plnej premávky dopravy.bez urazu a ujmy na zdraví pracovnikov..a o termíne stavby ani nehovorím,nakoľko sme skončili o pár dní skôr...
06. december 2019

TOP

MMTT: ste v Trnave tu sa väčšinou len nadáva a sťažuje, nečakajte že vás niekto pochváli. Ináč super robota celá bucianska vyzerá teraz super.
06. december 2019

MMTT

Ďakujem za seba aj team ľudí ktorí sa na projekte podieľal.
06. december 2019

Boris

Dobre takže poďme na to postupne.
Váš príspevok
Chcem tym povedať že je úplne jedno kde tie koše sú,lebo psickary budú chodník križovať tak či tak....a druhá vec je tá že taký ako Vy komplikujú život mne...nakoľko tie koše musím presúvať ja...

Pani Margita dala podnet čo sa psíčkarom ktorý tam chodia nepozdáva. Vaša odpoveď bola arogantná. Ale to vám nevadí. Pokiaľ niekto napíše,že máte problém s presunutím koša, tak ste pohoršený. Ja nenegujem prácu ktorú ste tam odviedli, vyzerá to super, ale treba prijať aj pripomienky. A presunutie dvoch košov nie je stavebné veľdielo, aby ste tu písali takéto komentáre.
Ďakujem
06. december 2019

MMTT

Myslím že moje vystupovanie nebolo arogantne,vyjadril som svoj názor na daný podnet nakoľko sa má tyka. S odkazom pre starostu som mal tú česť už aj vrámci iných projektov.vnimam to asi tak že ,každý kto má dnes internet je autorizovaný stavbyvedúci a stavebný dozor hlavne ak stavby nie sú odovzdané,prípadne skolaudované kompetentnými..preto som napísal "taký ako Vy". Zase sa budem opakovať projekt je podľa PD...."tiež nepôjdete do práce o hodinu skorej zadarmo z vlastnej iniciatívy a nebudete robiť prácu iného"
06. december 2019

Boris

Všetci tu vyjadrili svoj názor. A môj názor je, že,, taký ako Vy,, je na obyčajný podnet arogantne... Rozbehla sa tu úplne zbytočná diskusia kvôli podnetu na presunutie dvoch košov. Stačilo napísať budeme sa tým zaoberať,alebo áno spravíme stým niečo.uz viac k tomu nemám čo napísať. Pekný večer
07. december 2019

Lubo

Ako raz klasik napisal, cely problem a diskusia je o h...e.
07. december 2019

Margita Urbanová

Tak, keď už opadli emócie a koše sú tam, kde majú byť, chcem povedať len toľko. Nikdy som to nedávala za vinu dodávateľovi, malo to byť už na projekte. Keď MMTT na mňa vybehol, asi som nereagovala správne, za čo sa ospravedlňujem. Ale som chodec, vodič, cyklista aj psíčkar, tak sa na to pozerám z pohľadu každého. Nakoniec Vám chcem (MMTT) poďakovať za vyriešenie celej veci.
10. december 2019

erik

este otazka cyklochodnik (jedna polovicka) konci na krizovatke rovno v semafore tak to bolo v PD?
11. december 2019

Micro

Prečo má chodník pre peších niekde iba 1,4 m?
11. december 2019

MMTT

Prekladka senátora nebola súčasť projektu.
Do šírky chodníka sa ráta aj obrubník s rovnou hranou.ak je dlažba 140cm +5+5 obrubník tak chodník má 1,5 m podľa PD
11. december 2019

Micro

STN 73 6110 - min. šírka chodníka v uličnom priestore: 1,75 m.
1,5 m len v parku. Nepočítalo sa s pohybom invalidov na vozíkoch alebo kočíkmi v oboch smeroch?
11. december 2019

MMTT

Tieto otázky treba smerovať na projektanta.
01. január 2020

Matúš G

Vybavene.
22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol vyriešený.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania