Rozhlas

Zodpovednosť za riešenie: Turzovka

Vyriešený
meno
Kristie 13. júna 2018

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je naozaj nutné aby mestský rozhas hral aj hodinu v kuse rôzne piesne, prípadne pol hodiny menoval čo a kde sa dá kúpiť, prípadne hrá tá istá pieseň 3x za sebou
Veľa ľudí pracuje v zmenách doobeda si potrebujú pospať, tak isto deti v kočíkoch nie každý ma dobrý spánok, a nakoniec sa treba zamyslieť či naozaj všetci občania mesta musia nanútene počúvať možno im nevyhovujúci hudobný žáner. Myslím že sa treba zamyslieť na čo vlastne mestský rozhlas ma slúžiť (relevantné oznamy???!!!) a že nemá žiadne právo obťažovať občanov, lebo toto by si hádam žiaden občan nemohol dovoliť.
Prípadne otvoriť nejakú verejnú diskusiu alebo anketu nakoľko, len v mojom okolí, vyjadrilo nespokojnosť, na neprimeranú hlasitosť a dĺžku oznamov a hudobnej produkcie veľa ľudí.
Ďakujem.

06. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Nakoľko Mestský rozhlas v meste Turzovka má stanovený vysielací čas v dopoludňajších hodinách t. j. 09:00 a v popoludňajších hodinách t. j. 14:00 hod. sa práve v tomto čase hlásia v rozhlase platené oznamy, bežné oznamy mesta Turzovky, pozvania na podujatia KaSS, gratulačné oznamy a taktiež smútočné oznamy, ktoré sú doplnené hudbou na základe požiadaviek zadávateľa oznamu. A prečo hrá Mestský rozhlas hodinu v kuse? V kalendári, ktorý vydalo mesto Turzovka sú zaznamenané všetky opravy Mestského rozhlasu, kde je potrebné púšťať piesne kvôli údržbe .
V prípade nepredpokladanej poruchy rozhlasu je povinnosťou prevádzkovateľa odstrániť poruchu a preto Mestský rozhlas hrá aj hodinu v kuse rôzne piesne. Mestský rozhlas sa nedokáže lokalizovať na konkrétne miesto poruchy a preto musí hrať rozhlas v celom meste dlhší čas.


Darina Bajáková, riaditeľka KaSS Turzovka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.