WWW stránka mesta Turzovka - chýbajúce e-mailové kontakty

Zodpovednosť za riešenie: Turzovka

Vyriešený
meno
Rastislav Fratrik 03. februára 2014

Dobry den,

Chcel by som sa opytat zastupcov mesta Turzovky, ci by bolo mozne vytvorit a doplnit chybajuce emailove kontakty na vsetkych uradnikov, ktorych napln prace je aj komunikacia s verejnostou. V prilohe zasielam zoznam usekov, kde by mohli byt zverejnen emailove adresy konkretnych zamestnancov uradu pre pisomnu komunikaciu medzi obcanmi mesta Turzovka a mestskym uradom Turzovka.
Zijeme vo svete Internetu a som presvedceny, ze ked je mozne v dnesnej dobe pomocou Webu registrovat auto, vybavit danove priznanie, kupit cestovny listok, ze je mozne vytvorit a poskytnut obcanom mesta Turzovka aj emailove kontakty na zamestnancov uradu. Usetrili by ste nam tym vela casu a komunikacia medzi zastupcami a obyvatelmi mesta by bola rychlejsia a pohodlnejsia pre obe strany.

Vopred Vam dakujem za Vasu odpoved.

Ing. Rastislav Fratrik

11. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vašej požiadavky sme na webstránku mesta doplnili e-mailové adresy vedúcich pracovníkov jednotlivých úsekov Mestského úradu v Turzovke. Vaše podnety, otázky, žiadosti a písomnosti môžete zasielať priamo na vedúcim úsekov, ktorí ich následne prerozdelia konkrétnemu pracovníkovi s príslušnou kompetenciou.

Ing. Lukáš Šulek
prednosta MsÚ
11. marec 2014

Rastislav Fratrik

Dakujem velmi pekne za kladny pristup. Verim, ze pridane informacie budu napomocne vsetkym obcanom Turzovky.

S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania