Černockého-parkovanie-problémové


Vyriešený
meno
Rimo Ramejka 14. septembra 2021

Čoskoro bude platit na tomto sídlisku parkovacia politika. No aj bez nej je toto parkovanie na hulvata na chodniku v rozpore. Čo na to m.č. Rača a čo na to MP? Nič?

14. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
14. september 2021

Štefan

je na tom chodníku 1,5m voľného miesta?
14. september 2021

Tomas

Ako tu už niekto písal, slovo chodník je od slova chodiť a je chrapúnske, že autá parkujú mimo vyznačených boxov, navyše ak sú voľné a samospráva na to zvysoka prdí.
14. september 2021

Tomas

Mestská polícia s tým nič neurobí. Zmeňte zodpovednosť za podnet na Hlavné mesto.
14. september 2021

Tomas

Áno Štefan, 1,5 metra. Ale auto má parkovať pri kraji cesty, vtedy je to legálne. Inak pravidlo o 1,5 metra neplatí.
14. september 2021

Michal

Podla mna parkuju v pohode
14. september 2021

Tomas

Michal, aj podľa lupiča je v pohode vykradnúť banku.

§ 52 (2) ......zastavenie alebo státie vozidla s najväčšou prípustnou celkovou hmotnosťou neprevyšujúcou 3 500 kg na okraji chodníka priľahlého k ceste, pri ktorom ostane súvislá voľná šírka chodníka najmenej 1,5 m ......
15. september 2021

Robo

Okolo nich je miesta na tri kočíky... Komentár o lupičovi a zákonoch je mimo. V zákone nič o kradnutí nie je. Držať sa slepo zákonov je často hlúpe, tie nemôžu obsiahnuť vsetko. Zapojiť zdravý rozum je užitočnejšie.
15. september 2021

Tomas

Problém je, že ľudia ktorí si myslia že sú nad zákonom, vytvárajú chaos a bordel na našich chodníkoch. Takýmto ľuďom má určiť medze zákon. Ľudia ako ty nemajú právo určovať, čo sa smie a čo už nie. Vy iba využívate pasivitu polície a úbohý stav nášho štátu. Uvidíme čo na tvoj "zdravý rozum" povie štart parkovacej politiky v Rači.
15. september 2021

Tomas

A to prirovnanie bolo výstižné, obe skupiny konáte protiprávne a ty to protiprávne konanie v podobe nesprávneho parkovania ešte obhajuješ.
15. september 2021

Rimo Ramejka

Parkovanie červeneho vozidla nie je v poriadku. Povolene je parkovanie na chodníku, ktory susedí s vozovkou. Medzi červenym vozidlom je pas zelene. Niektorí neovladaju legislatívu.

https://www.bakurier.sk/doprava-a-parkovanie/clanok-parkovanie-ako-je-to-s-parkovanim-na-chodnikoch-podla-noveho-cestneho-zakona
15. september 2021

Rimo Ramejka

Tomas, len k tomuto: "Mestská polícia s tým nič neurobí. Zmeňte zodpovednosť za podnet na Hlavné mesto."
Nech to pekne rieši MP, niekde davaju papuče jedna radosť. Mám to overene. Inokedy sa ani neunúvajú príst a tvrdia nahlasovatelovi, že priestupok je riešeny. Podla mna nie je. Funguje tu klientelizmus ako vyšitý.
15. september 2021

Tomas

MsP to bude riešiť až vtedy, ak Magistrát bude chcieť, oni na to nemajú kapacity. A áno máš pravdu, riešia iba určite lokality, na pokyn zriaďovateľa - Magistrátu. Preto im musí ich zriaďovateľ v prvom rade dodať ľudí s aspoň priemerným IQ a rozkázať čo majú robiť. Sami nič neriešia a na podnety nechodia. Aspoň toľko môj názor.
15. september 2021

Tomas

A ešte pre Štefana, predstav si, že sa ti nejaký Lojzo spôsobí neprávosť a povie, Prepáč Štefan, použil som zdravý rozum, máš smolu.
15. september 2021

Tomas

Oprava, pre Roba.
15. september 2021

Rimo Ramejka

Pre menej chápavých, aj toto je porušenie.
15. september 2021

Tomas

To je taká klasika. A už sa k autám pridali aj kolobežky. Čiže ešte väčší bordel na chodníku.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/116043/kadnarova-parkovanie-problemove
16. september 2021

Robo

Ťaháte to mimo pôvodnú tému - dve autá na Černockého. Tvrdím, že nikomu so zdravým rozumom nezavadzajú. Pokračujte na FB.
16. september 2021

Tomas

Áno Robo, všetci sú blázni, len ty si lietadlo. Konečne svitá na lepšie časy. Odteraz sa na Slovensku neriaďme zákonmi, ale tvojim "zdravým" rozumom.
28. september 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci OV MsP BA III. popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Černockého ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
10. október 2021

Rimo Ramejka

Dnes rano nahlasenie na MP. Opäť tam stali auta.
24. október 2021

Odkaz Starostovi

Zavoláte a neprídu.U nich normálne.
09. február 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Vzhľadom na kontrolované spoplatnené parkovanie tu už takto nikto neparkuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania