Vrak na parkovisku na Vilovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Roman 13. októbra 2015

Na parkovisku na Vilovej ulici nedávno niekto odstavil nepojazdný vrak bez EČV, vozidlu chýbajú dvere a časti karosérie, je bezpochybne nepojazdné. Prosím o odstránenie vraku, zaberá miesto na veľmi vyťaženom parkovisku, ktoré okrem domácich využíva aj množstvo ľudí cestujúcich zo stanice Petržalka.

19. október 2015

Roman

Cez víkend pribudli na vraku EČV - BS-075AO. Ľudia, ktorí si urobili sklad z verejného priestranstva si ho zrejme chcú poistiť pred odtiahnutím.
21. október 2015

Odpoveď samosprávy

Pracovníci oddelenia životného prostredia vykonali dňa 20. 10. 2015 kontrolu daného zaplachtovaného vozidla a zadokumentovali ho. Vozidlo však má evidenčné číslo BS 075AO. Z uvedeného dôvodu vozidlo nemôžeme dať odstrániť, ale musíme zistiť majiteľa vozidla a upozorniť ho na odstavené vozidlo. V prípade, že majiteľ vozidlo neodstráni alebo nespojazdní, požiadame odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii okresného úradu podľa trvalého bydliska majiteľa o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne o vyradenie z evidencie polície. Až po vyradení z evidencie polície môžeme dať vozidlo odstrániť.

mestská časť BA-Petržalka
28. február 2016

Ajeťák

Dnes (28.2.2016) som si všimol, že vrak tam už nestojí, neviem či zareagovala mestská časť alebo majiteľ si uvedomil, že to parkovisko nie je sklad/vrakovisko ale v každom prípade je to vyriešené :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania