Vytvorenie priechodu pre chodcov pri OD Centrum

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý

Ziadam vyznacit priechod pre chodcov k obchodnemu domu Centrum. Zaroven ziadam opravit zdevastovany chodnik denne niceny prejazdmi automobilov. Ziadam na kraje chodnika od obchodneho domu umiestnit pevne stlpiky stavebne spojene so zemou tak, aby zabranili jazdeniu krizom cez chodnik a po chodniku.

04. apríl 2017

martina

Suhlasim,arogantni vodiči motoriek si spokojne zaparkuju na tomto "chodniku" a znemožňujú prejazd s kocikom.
31. júl 2017

Ignác gwsssc

- Do dnes nebol vyznaceny priechod pre chodcov k obchodnemu domu Centrum a nasa mila KV sa ani neunuvala tu zareagovat.
- Na druhej strane - stal sa zazrak - nieco sa dialo so zdevastovanym chodnikom - teda len s asfaltom. Obrubnik zostal zniceny.
- Zazrak 2: Pozdlz existujuceho chodnika pribudli stlpyky, ktore by as mali zabranit jazdeniu po chodniku a chranit chodcov. Z celeho srdca dakujeme KV alebo teda komukolvek co to tam dal. Fakt vazne, dakujem.
- Navrat do bratislavskej reality na fotkach: Ziadal som "pevne stlpiky". Tieto nie su dostatocne pevne lebo za cca. 2 tyzdne uz nejaky dobry clovek jeden odpilil (zrazil?). Asi mu zavadzal pri jazde s jeho SUV. Tymto tempom tam do konca roka nezostane ani jeden stlpik.
- Ziadam o osadenie aspon jednej naozaj extra pevnej zabrany na roh. Beton, ocel, kamen, titan... cokolvek. Extra velke, tazke, pevne a stavebne spojene so zemou! DAKUJEM.
02. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Ignác,
Priechod pre chodcov nebol schválený Dopravnou komisiou na Magistráte hl. mesta SR Bratislavy. Povolené boli len spomínané stĺpiky, ktoré sú stavebne spojené so zemou. Vami navrhované zábrany by obmedzili pohyb a celkovo priechodnosť spomínaného úseku.
Za porozumenie vopred ďakujem.

S pozdravom

Ing. Michaela Konečná
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
Námestie sv. Františka 8
842 62 Bratislava
31. august 2017

Ignác gwsssc

Takze sa mam teleportovat na druhu stranu ked tam nie je priechod pre chodcov? Pravidelne tam parkuju auta. K stlpikom - vsimli ste si, ze uz tam minimalne jeden nie je? Planujete to ignorovat?
26. september 2017

Ignác gwsssc

Preco je tento podnet Uzavretý? Co to znamena? Uz je ohnuty dalsi stlpik.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania