Aktualizovať podnet
Vyčistenie upchatých kanálov

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Vyčistenie upchatých kanálov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin Bak 02. januára 2018

Dobrý deň
Na Jačmennej v križovatke s Roľníckou, na Rybničnej pri kaplnke sú dlhodobo upchaté kanály, voda neodteká, tvoria sa mláky
Hlavne na úseku Rybničnej od kaplnky po zastávku Osloboditeľská na strane chodníka pravidelne stojí voda aj po malom daždi, je problém tade pešo prejsť bez toho aby človeka ostriekalo prechádzajúce auto, je tam jediný kanál a aj ten je upchatý. Tento úsek by potreboval viac a funkčných kanálov.
S pozdravom

03. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť. Ďakujeme.

S pozdravom


Mária Horváthová
sekretariát starostu
07. január 2018

cestár

Martin, ste spojný s touto odpoveďou? Či, už za to zodpovedá veľký bojovník za Bratislavu, Ivo, alebo Váš starosta, to je jedno. Výsledok nečinnosti samosprávy je jasný, výhovorky, výhovorky. Prečo by sme mi, občania mali upozornovať na veci, ktoré by mali byť pre samosprávu a jej činnosť automatické? Pýtam sa, načo platíme úžernícke dane? Aby sme ich pozorňovali?Na to ich nepotrebujeme. Tak, ako sa chová samospráve k nám občanom , chovajme sa aj mi k samospráve, neplatme dane, aby nemali na výplty, možno sa preberú, politickí amatéri.
29. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Martin Bak,
ďakujeme za podnet „ vyčistenie upchatých kanálov“ ktorý ste nám poslali cez portál Odkaz pre starostu. Údržba zberačov dažďovej vody sú v našej správe a pravidelne ich čistíme. Aj spomínaný odtok bol už niekoľkokrát čistený, no zdá sa, že problém bude v potrubí ktoré má odvádzať vodu popod cestu na druhú stranu do vsiakovača. Na prečistenie toho potrubia nie sme technologický vybavení. Údržbu odvadzacích potrubí nielen z tohto zberača dažďovej vody plánujeme zabezpečiť externou spoločnosťou v jarných mesiacoch.


Ľubomír Krištofič
vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM
Mestská časť Bratislava - Vajnory
04. jún 2018

Martin Bak

Dodnes je jediný kanálový vpust na Rybničnej medzi kaplnkou a zastávkou Osloboditeľská úplne upchatý. Aj pri menšom daždi sa na kraji cesty na strane chodníka po celej dĺžke na tomto úseku drží voda ktorá nemá kam odtekať a to, či vás ostrieka auto keď tade idete pešo a nemáte sa kam uhnúť, je čistá ruleta. Treba nielenže vyčistiť tento jeden vpust ale dorobiť ďalšie a hlavne opraviť a vyspádovať cestu tak aby voda aj odtekala.
11. jún 2018

Martin Bak

Oba vpusty sú po pol roku od podania podnetu (!) naďalej plne upchaté.
20. september 2019

Martin Bak

ADMIN, prosím postúpiť podnet na Magistrát hl.mesta a zároveň URGOVAŤ. Tento kanál je absolútne nutné vyčistiť pretože je úplne upchatý, až po poklop, a to už vyše tri roky. Je to jediný kanál na tejto ulici v úseku Roľnícka/Osloboditeľská, popri ceste tu vedie frekventovaný chodník kadiaľ chodia deti s rodičmi do školy a škôlky, nikdy neviete kedy prídete do cieľa suchí a kedy mokrí.
21. september 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Bak,
aj tento podnet preposielam na magistrát.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
02. október 2019

Martin Bak

Prosím o vyčistenie čím skôr. Ide o jediný kanál na Rybničnej ulici v úseku medzi Roľníckou a Osloboditeľskou. Kanál je po vrch plný zeminy a nepriepustný. Teraz sa v ňom hromadí lístie. Povedľa cesty ide chodník smer škola, škôlka, treba vyčistiť kým prídu dažde!
07. október 2019

Martin Bak

Kanál bol vyčistený minulý týždeň, ale po daždi v ňom znova stála voda, zjavne je tak upchaté alebo nefunkčné potrubie ktoré má z neho vodu odvádzať.
07. október 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Bak,
komentár zasielam samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
25. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vpusty objednáme u dodávateľa na vyčistenie.

Oddelenie správy komunikácií
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania