Križovatka v Lamači? Jednoducho hanba.

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. februára 2018

Ani po piatich! mesiacoch nie je táto banálna križovatka dokončená a skolaudovaná. Je to naozaj hanba a reálny obraz našej spoločnosti.

15. február 2018

AdPo

Tak to teda je hanba. Ale veď tam nikto na tej križovatke nič nerobí, takže je jasné, že sa to samo neurobí. A ešte lepší je ten mega výmoľ pár desiatok metrov pre touto križovatkou smerom z mesta...že sa obchádza v protismere nikoho netrápi...jeden čo si to včera nevšimol tam skoro odtrhol koleso.
15. február 2018

Moje Meno

tak mozeme sa domnievat a pevne verit, ze objednavatel riesi reklamacie diela, kedze pod takyto vytvor sa moze s kludnom podpisat len darebak...
15. február 2018

Anonymný užívateľ

AdPo, ten výtlk ako lavór na Lamačskej pred mostom je naozaj brutálny!
15. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

podla fotky ten konecny povrch urobili podla.... cudnej roviny....oplica.. xxx
15. február 2018

Anonymný užívateľ

Je to riadne čaptavé.
17. február 2018

cestár

Vážení občania, toto je ďalší a neodvrátitelný tvorivý výsledok práce odborníkov hlavného mesta pod vedením nezávislého primátora pána Nesrovnala. Ďalšia ukážka, ako sa narába s našimi daňami. Čiže k zbabranému, už teraz zaplátanému mostu SNP, absolútne sfušovanej električkovej trate na Špitálskej si pripočítajte aj túto rekonštrukciu Lamačskej cesty. Tento účet vytiahnite pri komunálnych volbách. Toto sa nedá klasifikovať inak ako výsmech do tvári všetkým Bratislavčanom. A to sa tešte, čo tu vypukne od marca, tých 100 km zrekonštruovaných ciest, čo slubuje pán primátor, ktorý ani po 50 km v roku 2017 nevie zabezpečiť opravu parkoviska pred ružinovským cintorínom, čo dnes t.j. piatok 17.2.2018 odvisielala TA3. Len čakám, keď tak rád vystupuje pred kamerami, ako to odkomentuje. Mesto to má v prioritách, aktívne na tom pracujeme. A že vraj mesto na tomto parkovisku pripravuje aj záchytné parkovisko. Vážení odborníci, dnes je ešte len február a nie apríl.
17. február 2018

Anonymný užívateľ

A aj v Záhorskej Bystrici lepili križovatku pri čsl. tankistov viac ako dva mesiace!!
23. február 2018

Hayduke

Ešte by som rád vedel, ako by ste si predstavovali, ako aby tam v nulových teplotách a vo vlhku mali maľovať značenie.
23. február 2018

Anonymný užívateľ

Pete, x- dní bolo dosť vysoko nad nulou a sucho! Problém je však v tom, že to tam lepia viac ako 5 mesiacov!!!!! Vy by ste si ako predstavovali, že by to malo trvať? :-)
02. marec 2018

Anonymný užívateľ

Toto by nedokázali ani komunisti!
Ani 2. marca táto "nová križovatka" nie je funkčná!
05. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava
06. marec 2018

Anonymný užívateľ

Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava, tak pohyb!!!
09. marec 2018

Nina Foltanova

Križovatka urobená za 2 mesiace. A ďalšie 3! mesiace čakáme na spustenie tejto križovatky. Chodci absolútne nechránení- provizórny prip. žiadny prechod pre chodcov smerom na zástavku do mesta! Aký je dôvod nespustenia? Hovorili ste o 5 mesiacov, tie sú už fuč! Žiadam okamžité riešenie situácie.
09. marec 2018

Anonymný užívateľ

Už šiesty!!!!!! mesiac nedokončená fušerina! :-(
16. marec 2018

cestár

Je zarážajúce, ako je možné takto dlhý čas ponechať zmätočné prenosné dopravné značenie. To, že nepravidelné poukladané, to by nebola až taká chyba, ale čo je zarážajúce že, v smere na Stupavu sú nespávne osadené vodiace dosky ľavé Z 4d namiesto pravých Z 4e, ktorá hovorí, že usmerňuje premávku v smere sklonu šikmých pruhov, čo v tomto prípade znamená do protismeru. Pýtam sa, čo robí investor, stavebný dozor, štátna polícia, mestská polícia ako aj okresný úrad, pretože uvedená komunikácia je cesta. Takto to bolo odsúhlasené v dopravnej komisii? A čo tie porozhadzované, poválené a zničené dopravné značky? Prečo rekonštrukcia nebola ukončená do zimného obdobia? Všetky náklady s prenosným značením treba dať k náhrade investorovi, t.j. hlavnému mestu pod vedením odborníkov, reprezentovanými nezávislým primátorom Nesrovnalom. A že vraj európske mesto? Ale kde, smer balkán. Už tam konečne začnite robiť a nielen sa veľkodušne vychvalovať. O kvalite zrealizovaných prác ani nehovorím, uvidíme za pár rôčkov. A nato platíme dane? Prestaňme a budeme žiadať účinnu lútosť!
19. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný organizácii Generálny investor Bratislavy, ktorú samospráva označila za zodpovedný subjekt pri riešení podnetu.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
28. marec 2018

Anonymný užívateľ

Ani po siedmych mesiacoch nie je táto banálna križovatka funkčná a inde postavia "za chvíľu" toto: https://cestovanie.pravda.sk/more/clanok/463912-najvacsia-vyletna-lod-sveta-je-hotova-kolos-vazi-230-000-ton-a-odvezie-9-000-ludi/
28. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

poradim , uz na dedinach na vyhodze robia NATLAKOVE akcie, prechadzaju sa na prechode, pokial to media a ine instituty nezaregistruju!
28. marec 2018

Tomas Nemcek

Dnes dom spravil pár fotiek, kvalita prevedenia križovatky je naozaj na zaplakanie. Už po pár mesiacoch po položení asfaltového povrchu (v zime) sa to cele začalo odlupovať a lokálne sadať. Dva krát tam už boli vysokoprofesionálny majstri a v snehu tam žabkovali dva výtlky. Dnes som si všimol, že sa ten povrch začal už celoplošne odlupovať. Na konci °novej° križovatky sa to už celé vyjazdilo. Na miestach, hlavne kde sa točia autá, to ten asfalt vôbec nezvláda a drobí sa kamienok po kamienku. Nechápem ako to zvládli takto pohnojiť. Keď tam vtedy nabehli, tak tam bola technika ako keby išli stavať most, ale napriek všetkým frézam, valcom a finišerom to posrali na jedničku.
28. marec 2018

Anonymný užívateľ

Tomas, videl som ich činnosti. Kopa chlapov sa tam poflakovala, pozerala pod nohy, debatovala, ... a tu je výsledok. Ako memento pre ostatných by mali zverejniť názov firmy zhotoviteľa!
02. apríl 2018

Anonymný užívateľ

Aj 2. apríla žiadna zmena. Je dokonca presunutá autobusová zastávka, kde na ľudí prší a fúka!
03. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

poradim urobit natklakovu formu podnetu! ako na vyhodze po prechode chodit cez spicku hodinku?!
14. apríl 2018

Anonymný užívateľ

Dnešné foto - Križovatka stále nefunkčná!!
16. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný organizácii Generálny investor Bratislavy, ktorú samospráva označila za zodpovedný subjekt pri riešení podnetu.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
16. apríl 2018

Nina Foltanova

Z LAMACANA 4/2018
Z vyjadrenia zástupcov investora Hlavného mesta SR BA sme sa dozvedeli, že
„koncom mesiaca február bolo Okresným úradom Bratislava vydané určenie trvalého dopravného značenia. Realizácia vodorovného dopravného značenia je podmienená
trvalou teplotou 10 ° Celzia po dobu 24 hodín. Vzhľadom na nepriaznivé
teploty v priebehu marca do dnešných dní nebolo možné trvalé vodorovné značenie
zrealizovať.“

Momentalne sa uz teplota pohybuje nad 10st C
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram10&nwp_mesto=32737

Preto nevidim dovod, preco dana krizovatka stale stoji ako pred Vianocami. Zaroven pokial je takyto dovod, preco sa s vystavbou zacina v oktobri ,kedy sa predpoklada, ze asi 10st C nad nulou nebude.
01. máj 2018

Anonymný užívateľ

Ani do dnešného dňa žiadna náprava. Križovatka je stále nefunkčná.
A tak, ako je zvykom, tak žiadne vyjadrenie od magistrátu a ani vyhlásenie/informácia od MÚ Lamač. :-(
01. máj 2018

Anonymný užívateľ

Oznam na stránkach MÚ Lamač:
Výstavba svetelnej „Križovatky Hodonínska- Vrančovičova“Vytlačiť

"Vážení občania,

dnes, dňa 04.10.2017, sme obdržali záväznú písomnú informáciu od Magistrátu hl. mesta SR BA a GIB-u, že výstavba svetelnej „Križovatky Hodonínska- Vrančovičova“ bude zahájená v sobotu, dňa 07.10.2017, a práce budú trvať po dobu 5-tich mesiacov tak, ako je uvedené v priloženom liste. Taktiež upozorňujeme, že výjazd z ul.Vrančovičovej na ul.Hodonínsku bude uzavretý a zároveň nebudú možné ani ľavé odbočenia v križovatke ul. Zlatohorská - Hodonínska."

Výstavba tejto bazálnej a technicky primitívnej križovatky 5 mesiacov?
A súčasný stav? Stále nefunkčná!
01. máj 2018

Anonymný užívateľ

Som zvedavý, čo sme napíše Generálny investor Bratislavy (GIB), ktorému tento podnet dnes zasielam?
01. máj 2018

Anonymný užívateľ

A čo chodci? Čo čakajúci na autobusy, na ktorých praží slnko, fúka a moknú na zastávke?!
03. máj 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ani po niekoľkých naších výzvach neprišla od zodpovedného subjektu odpoveď na tento podnet.

Juraj Hurný
[email protected]
03. máj 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

treba staznost.. alebo podnet na trestne oznamenie. za porusovanie zakona .....je to o bezpecnosti dopravy a zneuzianie verejnych prostriedkov na umele predlozovanie opravy povrchu vozovky..etc.etc...
03. máj 2018

Anonymný užívateľ

Generálny investor Bratislavy (GIB) odpoveď a vysvetlenie ignoruje.
Ivo Nesrovnal tam má naozaj príkladnú anarchiu!
16. máj 2018

Monika Kaščáková

Presne po 7 mesiacoch od pokladky noveho asfaltu ho vyfrezovali v zaujme opravy ciest v Lamaci. Tak toto je kruty zart a absolutne mrhanie verejnymi financiami. Ziadame vyvodit zodpovednost.
17. máj 2018

Anonymný užívateľ

Toto je škandál na kriminál!
13. august 2018

Anonymný užívateľ

Križovatka je konečne dokončená!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania