Zabezpečenie prechodu cez cestu - Ovsište

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Lenka Fašáneková 10. júna 2018

Rada by som Vás požiadala o neodkladné riešenie križovatky ciest pri dome Jankolova 7.Prechádzajú tu stovky detí a dospelých smerujúcich do školy škôlok, kostola ihrisko. Na chodníku smerom k škole sa vystrieda parkovaním niekoľko rodičov odvádzajúcich dieťa do škôlky. (foto) Následne uhýbame desiatkam áut brázdiacim chodník smer škola/školka.(foto) Vo výjazde od domu Jankolova 9 stoja pravidelne dve autá (foto BL020PT a BL981KI) avšak zväčša tak blízko oproti sebe, že je tam vytrubovací ceremoniál iných áut, ktoré nevedia prejsť a smetiaroch a väčších autách nehovorím. Desiatky áut sa v križovatke točia - zastavujú "len" na odvoz do školky". Státím áut v križovatke popri ceste ju robí neprehľadnou. nevidno autá prichádzajúce od lesíka ani od hlavnej cesty. Aspoň policajta tam ráno.Ďakujem

12. jún 2018

Odkaz pre starostu

Samospráva označila zodpovednú inštitúciu: Mestská polícia

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
12. jún 2018

Edmond Redhawk

no to je ako na Gercenovej. doniesli 4 kvetinace, vodici ich presunuli a parkuje sa na prechode pre chodcov pri skole veselo dalej.
MSP dojde popozera a odide.
Mali by odtahovat z priechodov a tiez z vodorovnych dopravnych znaciek pri pesej zone. ale to nerobia. pozru a idu dalej
18. jún 2018

Miro

Michal Haman a bude teda tento navrh zaslany policie cez tento portal? Dakujem za odpoved.
18. jún 2018

Odkaz pre starostu

Zdravím, áno, preposlal som podnet na mestskú políciu.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
27. august 2018

Miro

Pan Haman, dostali ste prosim Vas odpoved od policie? Dakujem
27. august 2018

Odkaz pre starostu

Zdravím, odpoveď som nedostal.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
09. október 2018

Lenka Fašáneková

Tiez som to poslala aj ako podnet na stranku policie. Riesenim bolo ze jedno rano na krizovatke hliadkoval policajt. No jasne ze ziadny vodič pred nim nahulvata nezastal.
10. október 2018

Lenka Fašáneková

Auta prechadzajuce chodnik

Dobrý deň, opakovane by som Vas rada požiadala o urýchlené vyriešenie zábrany pre vstup áut na chodníku oproti Jankolovej 7 kde si zriadili parkovisko a zchádzajú/vychádzajú naňho cez hlavný chodník vedúci k školám, školkam, poliklinike, kostolu. Vodiči nemajú ani tolko slušnosti aby počkali kým chodník prejdú chodci a za nadávania šofera sa vyhýbame s kočíkmi a taškami na trávu. Pritom parkovacích miest na blízkom parkovisku je dostatok aj keby ie neopravňuje to vidičov na takýto postup.Nezabudnú ešte podotknúť, že oni sa s autom nemôžu vyhnúť chodcom cez trávnik pretože by mohli dostať pokutu!

Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania