Prechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jana 04. októbra 2018

Podnet - opravu /tvorbu prechodu pre chodcov na Jirsákovej ulici oproti Lidlu.( reflektívny spomaľovací prechod pre chodcov) Je to veľmi frekventovný úsek kde sa stretáva možstvo chodcov a aj áut a zároveň je to aj uzol, ktorý dovoľuje prejst chodcom na autobusovú zastávku - Jiráskova/Bratská.V nevýhode sú chodci. Daný úsek považujem za extra nebezpečný, v blízkosti bývam. Prechod pre chodcov nie je viditeľný a auta nedodržiavajú predpísanu rýchlosť ba dokonca porušujú pravidelne prechod cez 2 plné čiary( E). Obzvlašť kritické je obdobie zimy kedy viditeľnosť nás chodcov je veľmi zlá. Prechod je využívaný ráno a v poobednych hodinách hlavne deťmi, kt prechádzaju tadiaľ aby sa dostali do/zo školy na Tupolevovej ulici.( situácia B vid obrazok ) Ďakujem pekne.

23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. august 2019

Jana

Odkaz pisany bez diakritiky:
Hore uvedeny podnet je uz 3 roky bez akehokolvek naznaku riesenia.
Rada by som doplnila fotky z vcerajsieho incidentu, ktory sa vcera udial na Jiraskovej ulici na spornom a nebezpecnom prechode pre chodcov. Nastastie sa nikomu nic nestalo teda 2 detom do cca do 10 rokov dievcatko a chlapec. September sa blizi prosim o urychlenie riesenia problemu , chodci a hlave deti su vo vaznom ohrozeni.
VCERA TO MOHLO BYT AJ VASE DIETA A NEMUSELO TO MAT STASTNY KONIEC!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania