Odstavene bez STK bez EK pri ceste pred MŠ Palkovičova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Miroslav 03. decembra 2018

auto dlhe mesiace parkuje pred vchodom do MŠ Palkovičova kde je dlhorocny problem s parkovanim pri nakladani a vykladani deti z MŠ - su tam len 2 oficialne parkovacie miesta pre rodicov deti z MŠ. Pre toto auto nemozme denne najst parkovne miesto vznikaju kolizie. Auto ma prazdne koleso a nema platnu STK a EK vid foto napelky z predneho skla

03. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade, že uvedené vozidlo má platné EČV, ale je bez platnej EK a TK bude postúpené na príslušný Okresný úrad - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na priame vybavenie, nakoľko riešenie takýchto vozidiel je v jeho kompetencii.
Po neuposlúchnutí výzvy na odstránenie od MsP bude auto odtiahnuté.


s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
23. január 2019

Miroslav

Dakujem za odpoved, ku dnesnemu dnu /23.1.2019 auto nadalej parkuje pred MS Palkovicova. Viete mi prosim povedat kolko trva riesenie takehoto problemu v priemere? Vdaka.
23. január 2019

Ružinov - Prievoz

p. Miroslav z vlastnej skúsenosti pokiaľ to ide cez OÚ tak je to straašne dlho. Jeden vrak čo som hlasil ja tiež išiel cez OÚ a riešilo sa to skoro 2 roky kým zmizol...
16. jún 2019

Daniel

Dobry den, prosim o opatovne preposlanie samosprave . Vozidlo nadalej blokuje parkovacie miesto, nema platnu stk a ek a ziadna vyzva na odstranenie na vozidle nebola umiestnena. Zaroven prosim o uvedenie terminu riesenia. Dakujem.
07. august 2019

Daniel

Dobry den, pripajam aktualizaciu - vozidlo nadalej nema STK a EK, parkuje na rovnakom mieste. Prosim o preposlanie samosprave. Dakujem.
16. september 2019

Daniel

Dobry den, prosim o preposlanie samosprave, podnet je nadalej aktualny.
27. november 2019

Miroslav

PRED ROKOM! PRED CELYM ROKOM DNA 3.12.2018 SOM TU NAHLASIL TENTO VRAK A ZAVESIL FOTO! ZA TU DOBU SA NESTALO VOBEC NIC. STRASI TAM DOTERAZ! TATO STRANKA JE UPLNE ZBYTOCNA NEMA ZIADNE OPODSTATNENIE A NIKOMU NEPOMOZE. LEN ZBYTOCNE ZAVADZA OBCANOV A DAVA POCIT AKOZE DOVOLANIA SA. PROBLEM PRETRVAVA A KOLIZIE SU NA BEZNOM PORIADKU SKOLKA NESKOLKA.
02. december 2019

Odkaz pre starostu

Pán Miroslav,

Ďakujeme za Váš príspevok. Našou úlohou je vytvorenie spojenia medzi občanmi a samosprávami. Žiaľ, ako bolo spomenuté aj v komentári hore, riešenie vrakov cez Okresný úrad je na dlho, nakoľko je dlhodobo kapacitne poddimenzovaný. Nám je to veľmi ľúto a sami z toho nemáme radosť, že vyriešenie problémov s vrakmi trvá tak dlho (Vás podnet nie je výnimočný). Ide nám o to, aby boli občania spokojní a prostredie, v ktorom žijú bolo pekné a bezpečné. V tomto prípade sme s Vami na jednej lodi, preto komentáre takéhoto typu nie sú prospešné ani pre Vás a ani pre nás, vlastne pre nikoho. Ak potrebujete, aby bol podnet pripomenutý zodpovednej inštitúcii, stačí napísať a budeme sa Vašej požiadavke venovať.

Mimochodom s Vašou poznámkou, že táto stránka je neopodstatnená nesúhlasí fakt, že takmer 35 tisíc podnetov už bolo vyriešených

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
12. december 2019

Milan

Dobry den,

ako je mozne ze ine vozidlo o par metrov dalej ste dokazali odtiahnut a toto nie?

PODNET cislo -> ID 67772

Vopred dakujem ya odpoved
09. marec 2020

Daniel

Admin - prosím o preposlanie samospráve. Vozidlo naďalej blokuje parkovacie miesto, Stk/Ek neboli obnovené. Na vozidle ešte nebola nalepená výzva na odstránenie. Ďakujem.
10. marec 2020

Odkaz pre starostu

Preposielam Magistrátu na vyjadrenie nakoľko podľa katastra je Palkovičova ulica v správe Hlavného mesta

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
11. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu životného prostredia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto Slovenskej republiky
24. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oddelenie životného prostredia podnet preverilo a dňa 21. 3. 2020 na vozidlo umiestnilo výzvu pre majiteľa, odstrániť vozidlo v lehote 60 dní.

S pozdravom.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. máj 2020

Daniel

Dobry den, vozidlo bolo presunute na Palkovicovu ul, v blizkosti Radosinskeho divadla - poloha na mape https://maps.app.goo.gl/vNXRz2ucidMfDp8A6 Vozidlo nema obnovene kontroly. V prilohe aktualne fotky. Prosim administratora o aktualizaciu polohy podnetu. Zaroven uplynula lehota 60 dni na odstranenie vozidla, prosim o upovedmenie samospravy.
21. máj 2020

Daniel

Este fotky
22. máj 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

poloha upravená a samospráva bola upovedomená.

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
31. máj 2020

Daniel

Vozidlo je uz pojazdne a ma obnovene kontroly. Podnet by sa mohol zavriet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania