Ako spraviť z 50 metrovej kolóny 5 kilometrovú

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Peter z Bratislavy 05. novembra 2013

Podarilo sa niekomu spraviť z 50 metrovej kolóny 5 kilometrovú. Je to v poobedňajších hodinách na Bratislavskom obchvate v smere od Žiliny na Prístavný most. Je to z dôsledku zmeny značenia pripájacích pruhov z Bajkalskej. Autá z Trnávky stoja až na Galvaniho a krokom sa posúvajú na prístavný most. Toto bola v minulosti situácia iba keď bola nehoda na prístavnom moste. Teraz nie je 50 metrová kolóna z Bajkalskej, ale niekoľko kilometrová (min 5km) na obchvate. Autá z Bajkalskej predbiehajú stojace vozidlá na obchvate. Verím že to nebol úmysel a že to dáte do poriadku.

ďakujem

05. november 2013

Ave

cista pravda. Ked idem rano od letiska okolo 7:30-8hod na dialnicu smerom do mesta, tak je tam kazde rano kolona az po avion. Ked sa po polhodine dotrepeme k pristavnemu mostu, tak tam sa to zacne rozbiehat. Katastrofa.
05. november 2013

q

radenie kamionov do laveho pruhu by pomohlo
05. november 2013

roman

ten most sa mal postavit ako 5 jazdnych prudov do petrzalky a to iste opacnym smerom.. ale s tym komunisti v 60-tych rokoch nepocitali ked sa ten most projektoval..
05. november 2013

Peter z Bratislavy

6 rokov chodím z práce z Trnávky, ale v popoludňajších hodinách sa to prejavilo až po zmene pripájacích pruhov z Bajkalskej. Stojím na diaľnici a pozerám ako sa šikovne autá z Bajkalskej vo veľkých množstvách predbiehajú do polovice mosta tam sa zaradia a okamžite sa v spomalenej premávke sa preraďujú aj do ľavého pruhu. Tým spomaľujú oba jazdné pruhy a autá na obchvate stoja až na Zlatých pieskoch. Toto premaľovali cez prázdniny a prejavilo sa to po skončení prázdnin a nikto to nerieši.
07. november 2013

Viva

Môžeme sa len "poďakovať" ministrovi dopravy Počiatkovi, ktorý po nástupe do funkcie rozhodol, že zahájenie výstavby nultého obchvatu Bratislavy (ktoré toto mesto urgentne potrebuje) presunul až na rok 2015 !?
Asi ako trest "istoty" pre Bratislavčanov ale vlastne všetkých, ktorí tadiaľto prechádzajú ?
Predpokladám preto, že táto kolapsová situácia bude pretrvávať až do roku 2018 (?), kedy snáď možno bude ten nultý obchvat daný do používania.
Skvelá perspektíva pre Bratislavu ale aj pre všetkých občanom SR, či zahraničných návštevníkov, ktorí prechádzajú Bratislavou po autostráde.
Kolapsy na obchvate a Prístavnom moste sú pravidelné (dnes takmer permanentné !) a sú na oboch smeroch.
Ďakujem.
:-(
07. november 2013

vodic

Umysel bol mozno dobry, ale vysledok je strasny. Je sice fajn, ze to riesenie odstranilo zapchy z Bajkalskej, ale to ze sa v popoludnajsich hodinach uplne upchal hlavny tranzitny tah cez mesto je jedna velka katastrofa. Problem je aj v tom, ze sa pruhy z Bajkalskej pripajaju na dialnicu na dvoch miestach (najprv lavy, do ktoreho sa pripajaju aj auta z rondla a asi az po 50 metroch sa zacne pripajat pravy pruh). Teda spomalia dvakrat premavku v pravom pruhu na obchvate. Samozrejme sa hned vsetci z Bajkalskej tlacia dolava, aby mohli obehnut jedno-dve auta a mohli sa za 10 sekund zaradit naspat doprava a zist do Petrzalky.
19. november 2013

Monika

Rano je podobna situacia z dovodu pripajania z Prievozskej, kde sa nahrnu 2 pripajacie pruhy (nakoniec nahusteny do jedneho), Prievozska je prazdna, ale cely obchvat stoji uz od Vajnor. Tato situacia je presne od vybudovania 2 odbocovacich pruhov od Dolnych Honov na obchvat do mesta.
20. november 2013

Don Juan

Kazdy bozi den stojim v tej kolone. Uz som ju nazval "moja kolona o piatej". Kym sa dostanem na obchvat z Galvaniho ma ide mrdnut ale tam to este nekonci, Petrzka je veru este daleko a hlavne pomalo :)
08. január 2014

tmiso

no, 2 mesiade prec a furt nic nove? ja viem, sviaty a tak, ale teraz uz je to vsetko stastlivo za nami, takze by niekto mohol pohnut ctenym pozadim a aspon sa ozvat
p.s. tie kolony tam stale su. denne
04. júl 2022

Martin Uváček

Je tento podnet po toľkých rokoch vôbec ešte aktuálny?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania