Chýbajúce značenie smeru

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 22. septembra 2012

Nové orientačné dopravné značenie pod Prístavným mostom nenavádza cyklistov na cyklotrasu na Plynárenskej ulici - vyznačené sú len smery Nový prístav, Prístavný most (Petržalka). Poprosím doplniť.

11. december 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Rekonštrukcia značenia cyklotrás - komplexné a zodpovedajúce normám a požiadavkám sa pripravuje na jar budúceho roku. V komepetencii to bude mať mestská organizácia STARZ, jej rozsah však závisí najmä od schválených finančných prostriedkov v rozpočte.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
11. december 2012

R

Zase odpoved ako od retardovaneho cloveka, ktory by mal zostat niekde zatvoreny a mal by byt zbaveny svojpravnosti. Odpoved mala byt - tuto jednu znacku, ktora stoji 56,89€ osadime na jar, pretoze na zaklade Vasho podnetu sme to urcili ako prioritu. Alebo tato znacka nebola osadena preto, ze na to clovek XZ zabudol, bola vsak vyfakturovana a za to ponesie dotycny XZ zodpovednost v plnej miere. Alebo bohuzial sme tak neschopni, ze znacku, ktora stoji 56,89€ nedokazeme na miesto osadit najblizsie 2 roky, pretoze sa minulo nejakych 100 000€ na cyklopiktokoridory na Spitalskej, nezostalo nam preto 56,89€. Nechceme citat tieto vase kraviny, co plodite!!!
22. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
V súčasnosti sa toto územie kompletne prerába v rámci prác na D4R7 preto už podnet nepovažujeme za aktuálny.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania