Vazovova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Dobry den, ako je osetrene parkovanie vozidiel na skolskom dvore Vazovova? Je to vobec dovolene, pocita s tym skolsky poriadok? Co ked sa o nejake auto zrani ziak alebo co ked nejaky ziak pri hre poskodi auto? Poprosim Vas o stanovisko a o riesenie, napr. o stavebne oddelenie parkoviska a skolskeho dvoru...

18. november 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Základná škola
Vazovova 4, 811 07 Bratislava
20. november 2019

Xxx

Poprosim preposlat...
03. december 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol preposlaný základnej škole 18.10.2019

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. október 2020

Martin Uváček

Dodnes bez riešenia a bez odpovede zo ZŠ
18. október 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali ZŠ Vazovova so žiadosťou o reakciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

areál využíva ZŠ Vazovova. Primárne je využívaný žiakmi školy počas vyučovania - telesná výchova, výuka vonku (napr. fyzika, biológia, technika) a poobede žiakmi počas školského klubu detí, samozrejme, v prípade priaznivého počasia.
Súčasne slúži areál aj na parkovanie pre zamestnancov školy. Aj napriek snahe areál využívať výlučne žiakmi, sa nám nepodarilo zabezpečiť parkovacie miesta v priľahlých uliciach a nie je to ani v silách magistrátu, či mestskej časti Staré mesto vzhľadom k parkovacej politike. Škola má 70 zamestnancov, pričom väčšina chodí do práce MHD, či na bicykli, kolobežke alebo peši. Máme však aj zamestnancov, ktorí do práce dochádzajú a cestujú zo vzdialenejších obcí. Je pre nás nesmierne dôležité udržať si ich na škole a parkovanie je jedným z mála benefitov, ktoré im vieme (aspoň zatiaľ) poskytnúť.

Čo sa bezpečnosti týka, zamestnanci prichádzajú do práce pred začiatkom vyučovania, kedy svoje auto zaparkujú. Žiakom teda počas vyučovania vonku nehrozí, že by sa autá v areáli premávali. Pričom vždy, keď sú v areáli sú s vyučujúcim, ktorý je za nich zodpovedný a dohliada na nich. Za celé obdobie a myslím, že nie je krátke, si žiaden žiak neublížil a vedome alebo nechtiac nebolo žiadne auto poškodené. Myslím, že sa môžeme pochváliť rozumnými a zodpovednými žiakmi.

S úctou a priateľským pozdravom

PaedDr. Jana Štefková, PhD.
poverená riadením školy

Základná škola
Vazovova 4
811 07 Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania