Znečistenie prostredia

Zodpovednosť za riešenie: Dolné Vestenice

Vyriešený
meno
Slavomír 26. februára 2017

Tento problém spočíva v ľahostajnosti a nedbalosti spoločnosti saargummi k životnému prostrediu vo svojom bezprostrednom okoli. Myslím si, že fotografie dostatočne zobrazujú daný problém.

28. február 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet, ktorý poukazuje na pretrvávajúci stav znečisťovania životného prostredia v blízkosti firmy. V tejto súvislosti som oslovila konateľa firmy a požiadala som ho o súčinnosť pri riešení pretrvávajúceho problému s poukazom na skutočnosť, že stav znečistenia nie je peknou vizitkou obce, a taktiež nepredstavuje peknú vizitku vstupu k takej významnej firme. Situáciu budeme priebežne monitorovať a udržiavanie poriadku v blízkosti firiem bude vždy predmetom môjho rokovania s predstaviteľmi firmy.

Ing. Kvetoslava Šimorová, starostka obce
07. marec 2017

Lubica

Slafko a co si to newizbieraw ?
07. marec 2017

Slavomír

Pretože by sa tým nič nevyriešilo... najsprávnejšie bude ked si to poupratuje zdrojca a majiteľ toho neporiadku.
29. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dňa 17. marca 2017 sa konalo rokovanie so zástupcom firmy Saargummi, kde predmetom rokovania, okrem iného, bola aj problematika udržiavania čistoty v okolí firmy. Následnou kontrolou uskutočnenou starostkou obce a vedúcim technického úseku v strede 12. kalendárneho týždňa bolo zistené podstatné zlepšenie stavu. Odstraňovanie nedostatkov bude aj v budúcnosti riešené formou dialógu založenom na prijímaní opatrení na riešenie problémov.

Ing. Kvetoslava Šimorová, starostka obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.