Železničiarska-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
jana polakovicova 01. januára 2023

dobrý deň. na železničiarskej je vždy problém parkovať. málo parkovacích miest ktoré cez bežné dni zaberajú ľudia ktorí idú do nemocnice. nakoľko dvor bol dosť široký obyvateľka činžiaku si vybavila zákaz vjazdu aby sa tam mohli deti hrať. už je to aj rok od osadenia značky ako môžte vidieť na foto a žiadne dieťa sa tam ne smiať aj tak hrať pretože je vyhodené ľuďmi z okien kvôli kriku. takže deti sa aj cez teplejšie mesiace hrajú pred autami kvázi na parkovisku/ príjazdovej ceste. značka je tým pádom totálne zbytočná. avšak napríklad ako teraz v období medzi sviatkami je totálne problém zaparkovať pretože ľudia majú návštevy a návšteva netoleruje alebo nerešpektuje to že domáci nemám kde zaparkovať a necha si tam auto. Prosím o rezidenčné parkovanie alebo iné urýchlene riešenie ďakujem.

09. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet je zaevidovaný a bude riešený na príslušnom oddelení.
Kto? oddelenie výstavby, ÚP, dopravy a životného prostredia
Kedy? 2023

oddelenie marketingu a komunikácie
11. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Polakovičová.
Mesto Handlová zatiaľ neponúka možnosť rezidenčného parkovania. Oddelenie dopravy však takúto možnosť ponúkať občanom rezidenčné karty zvažuje.
Dopravná značka "Zákaz vjazdu" pred vchodom bola osadená na podnet obyvateľov a má svoje opodstatnenie z dôvodu šírkových pomerov komunikácie určenej pre chodcov, kde sú umiestnené lavičky a pieskovisko pre deti a tiež z dôvodu bezpečného a rýchleho príjazdu bezpečnostných, alebo záchranných zložiek.
Kto? oddelenie výstavby, ÚP, dopravy a životného prostredia

oddelenie marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania