Mostná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Anton Zvolensky 23. októbra 2023

Dobrý večer,

mesto Handlová malo vyriešiť problém parkovania vybudovaním nových parkovacích miest na Mostnej na trávniku - od brehu Handlovky po zábradlie - vedľa panelovej cesty do 1.10. 2023 – viď. obr., lebo je vlastníkom pozemkov. Ale na obyvateľov rodinných domov a ich návštev sa jednoducho vykašlalo.

Preto žiadam Mesto Handlová, aby bol zverejnený termín projektu a termín vybudovania nových parkovacích miest na Mostnej na trávniku - od brehu Handlovky po zábradlie - vedľa panelovej cesty . Zároveň žiadam meno kompetentnej osoby zodpovednej za Mesto Handlová za vybudovanie nových parkovacích miest na Mostnej na trávniku - od brehu Handlovky po zábradlie - vedľa panelovej cesty


S úctou

Anton Zvolenský

24. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Zvolenský.

Ďakujeme za zaslanie podnetu, evidujeme aj Váš príspevok v podnete pána Benčata.
Kto? Mesto Handlová

oddelenie marketingu a komunikácie
26. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na aktuálnu a komplikovanú tému "parkovacia politika" Vám ponúkame možnosť sa o vašom podnete prísť porozprávať osobne na mestský úrad. V prípade, že máte záujem sa o danej téme porozprávať a o problematike sa dozvedieť viac, prosíme, napíšte na email: [email protected] kde si dohodnite termín, ktorý bude vyhovovať obom stranám.

Ďakujeme.
Kto? Mesto Handlová

oddelenie marketingu a komunikácie
01. november 2023

Anton Zvolensky

Dobrý večer,

do Vianoc som v Nemecku. Svoj podnet som napísal preto, aby sa neopakovala situácia z minulého roka, keď som parkoval a takisto i moji priatelia z Nemecka na parkovisku Lídla.
Preto vyzývam poslancov za volebný obvod, do ktorého patrí i Mostná ulica, aby odsúhlasili parkovanie na Mostnej v zmysle môjho podnetu.
Veď i dnes tu parkujú autá, ale len tých, ktorým mesto časť pozemkov prenajala, ale tým mesto Handlová ostatným obyvateľom obmedzilo parkovanie. Preto stačí prenájom zrušiť a môžu tam parkovať do vybudovania parkovacích miest i ostatní obyvatelia a ich návštevy.

S pozdravom


Anton Zvolenský
20. november 2023

ROMAN

Pan Anton Zvolenský?.
1.Na Vianoce keď je väčšina ľudí doma je problém zaparkovať kdekoľvek v meste. Myslím že pre Vás a vašich priateľov z Nemecka nebol problém prejsť tých pár metrov od Lidla k domu. Alebo v Nemecku majú všetci parkovacie miesta v bytovkách pred dverami domu?
2. Vyzývate poslancov aby odsúhlasili VÁŠ podnet v zmysle VÁŠHO podnetu...k tomu nie je čo dodať...
3. Ako môžete vedieť ako píšete , že i dnes tu parkujú autá keď ste v Nemecku??
Každý by chcel mať vlastné parkovacie miesto a pre istotu že príde návšteva ešte aspoň jedno alebo lepšie dve a najlepšie hneď pri vchode.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania