Eco toalety pre psov

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Dagmar Srnková 29. decembra 2017

Dobry den, chcem upozornit na eco toalety pre psov, cestou do prace 20.12.2017 som 3damy z firmy eco toalety zahliadla pri DK ako idu robit udrzbu t.j. vymena sackov, uz som ich asi pred 2tyzdnami tam videla, no na vencovisko na Partizanskej ulici vtedy sacok na vykaly nebol vymeneny, tak som bola zvedava, ze ked pojdem poobede vencit, ci bude cisty eco zachod na spominanej ulici a opat nebol. Ano, je to u ludoch, ked vidia, ze je preplneny nemaju tam hadzat sacky s vykalmi, no mesto plati nemale eura za eco zachody, preto Vas prosim, aby ste kontrolovali zamestnancov danej firmy, ci naozaj servis t.j. udrzbu vykonavaju vsade, alebo len na viditelnych miestach. Dakujem.

02. január 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Mesto kontaktovalo dodávateľa služby. Vyberáme zo stanoviska spoločnosti: " Dobrý deň posielame Vám fotky z dnešného (28.12.2017) vývozu a taktiež fotografie z minulého týždňa keď sa realizoval vývoz a informovanosť občanov formou letákov a komunikáciou s občanmi v meste Handlová. Dovoľujeme si Vás ubezpečiť, že vývoz zabezpečujeme každý týždeň v zmysle dohodnutých zmluvných podmienok. Akékoľvek iné tvrdenie je nepravdivé."

V prípade, že mestu nebude služba poskytnutá v plnej miere, má možnosť krátiť platby. Kontrolu nad plnením tejto služby vykonávajú príslušníci MsP, ktorí informovali o naplnenosti koša. Zo strany dodávateľa bola bola urobená náprava. Fotodokumentáciu nájdete priloženú k podnetu č. ID 47299.

S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
03. január 2018

Dagmar Srnková

Ano. Na zaklade podntov obcanov, dodavatel eco toaleit vykonal napravu. No, musim konstatovat, ze naozaj az po Vasom upozorneni. Situaciu budem sledovat.
Dakujem za vyjadrenie.
09. január 2018

Silvia

Presne tak. Prvy krat vyprazdnene 28.12.2017 po viacerých urgenciach. Rozhodne by platba za toto miesto mala byt kratena.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania