Ligetská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
123 123 21. januára 2019

Každý deň tu pod našimi oknami parkuje pohrebné auto (pozn ops: ŠPZ bolo prekryté, v prípade vyžiadania samosprávy ho vie OPS poskytnúť) je to nepríjemné sa na to každý deň pozerať pritom dotyčný pán tu v našej bytovke ani nebýva. Býva vyššie v rodinnom dome prečo si neparkuje tam??? Už sme kontaktovali aj mestskú políciu ale zbytočne! Ďakujeme

22. január 2019

Olli MH

Ťažko niekto vyrieši Váš problém. Vodič sa nedopúšťa žiadneho priestupku. Automobil má STK,EK a je riadne označené EVČ . Stojí na verejnom priestranstve určenom na parkovanie bez obmedzeni atď.
A že je to vozidlo pohrebnej služby ? Keby to bolo Mäso-Údeniny, alebo Kožky-Perie, vyvolávalo by depresie v iných kruhoch obyvateľstva.
Skoro každý raz využijeme jeho služby a keď nám vtedy zaparkuje pod oknom, nás už trápiť nebude. Aj také autá musia byť...


Riešenie by bolo. Zaplniť parkovisko autami obyvateľov bytovky.
23. január 2019

Helena

A to staré zahrnuté auto s českými značkami nikomu nezavadzia? Dobre ze tam parkuje, ved je zakázané pri domoch, keď odhrnaju sneh, auto tam nikomu nezavadzia. Či?
24. január 2019

Obcan tohto mesta

Handlovcania uz nemaju co riesit,len nejake auto co parkuje na verejnom priestranstve?
25. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tomto prípade majiteľ neporušuje žiadne predpisy, keďže parkuje na vyhradenom mieste a vozidlo má splnené zákonné požiadavky.

S pozdravom
Kto? Mestská polícia Handlová

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie a marketingu MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.